BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,39
MEDYA

Mehmet Ali Erbil'den 'Türk Malı' açıklaması

Ünlü oyuncu, televizyoncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, rol aldığı dizi Türk Malı ile ilgili çıkan iddialara son noktayı koydu.

Başrollerini Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren ve Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel Alkan, Serkan Şengül, İlker Korkmaz ve Buse Narcı'nın paylaştığı Türk Malı dizisinin Mehmet Ali Erbil'in diziden ayrılmak istemesiyle sona erdiği iddia edildi. Peki reytingleri de düşüşe geçen dizi bitiyor mu?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına telefonla bağlanan ünlü oyuncu, televizyoncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, rol aldığı Türk Malı dizisiyle ilgili iddialara son noktayı koydu.

'Dizi bitmiyor, reytingleri de kötü değil' diyen Erbil, dizinin bitmesiyle ilgili kaynak olarak gösterildiği iddialarına da, 'Ben 'Çarkıfelek'te çok yoruluyorum. Genel müdürden çok rica ettim beni affet, hem 'Çarkıfelek'i hem diziyi yürütemiyorum yaş itibariyle' yanıtını verdi.

Erbil, 'Şafak Sezer ile aramızda herhangi bir sorun yok. Dizide başrol oynadığı halde bana saygısından benim adımın jenerikte başta yazılmasını kendi değiştirtti' ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle