BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,85
ALTIN 2.439,23
GÜNCEL

Silah zoruyla hesabına 3 milyon lira havale ettirdi

Maltepe'de bir banka şubesinde banka müdüresini silahla tehdit ederek hesabına 3 milyon TL havale yaptıran Ramazan Kenan Albayrak hakkında, 29 yıldan 61 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Maltepe'de bir banka şubesinde banka müdüresini silahla tehdit ederek hesabına 3 milyon TL havale yaptıran Ramazan Kenan Albayrak hakkında, "Nitelikli silahlı yağma", "Cebir ve tehdit etmek suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından 29 yıldan 61 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ramazan Kenan Albayrak'tan alacaklı olan G.Ö. isimli kadın da iddianamede şüpheli olarak yer aldı. Ramazan Kenan Albayrak'ın bankadan elde ettiği paranın 30 bin lirasını havale ettiği alacaklısı G.Ö., bu parayı bankaya iade etmeyince hakkında, "Suç olan eşyanın kabul edilmesi suçundan" 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

Maltepe'de 27 Nisan 2017 tarihinde bir banka şubesine giderek banka müdüresini silah zoruyla tehdit ederek hesabına 3 milyon TL havale yaptıran Ramazan Kenan Albayrak hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede, banka ile bankanın müdiresi B.A. ve bankanın güvenlik görevlisi D.Ş., müşteki olarak yer aldı.

İddianamede, eylemi gerçekleştiren Ramazan Kenan Albayrak ile birlikte, ondan alacaklı olan G.Ö. isimli bir kadın da şüpheli olarak gösterildi. İddianameye göre Ramazan Kenan Albayrak, silah zoruyla hesabına geçirdiği paranın bir kısmını borçlu olduğu G.Ö. isimli kadına havale ettiği, kadının olaydan sonra uyarılara rağmen parayı iade etmediği için hakkında dava açıldığı belirtildi.

Sitene Ekle