BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.489,15
MEDYA

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 4. fragmanı yayınlandı!

2018 yılının en iddialı projesi; Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin merakla beklenen 4. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 20 Mart 2018 salı günü Kanal D ekranlarında olacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi büyük bir heyecanla bekleniyordu. Dizinin 4. fragmanı da yayınlandı. 2018 yılında bomba gibi bir projeyle gelen Kanal D dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'na yer verdi. Yayınlanan fragmanda ise dikkat çeken sahneler yer alıyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 20 Mart 2018 salı günü Kanal D ekranlarında olacak.

Ocak ayında ekrana geleceği açıklanan fakat ekrana gelmeyen Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak sorusu fragmanın ardından sorulmaya başlandı. Kanal D'nin resmi sitesine baktığımız zaman Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin henüz başlama tarihinin belli olmadığını görüyoruz. Fragmanın ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yakın zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.

BAŞROL OYUNCUSU DEĞİŞTİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun partnerinin kim olacağı merak konusu olmuştu. Selin Demiratar ile anlaşan ekip daha sonra ünlü oyuncuyla yollarını ayırmıştı. Selin Demiratar'ın yerine ise Fi dizisinden de tanıdığımız bir isim kadroya dahil oldu. Kenan İmirzalıoğlu ile Büşra Develi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde başrol oynayacak.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİNİN KONUSU

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine varan sürecini konu alıyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını canlandıracağı bir dizi tüm hızıyla hazırlıklara başladı. Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü kadrosuyla yaz aylarında yeni diziyi başlatmayı planlıyor. İmirzalıoğlu için 3 yeni proje hazırlanırken en dikkat çekici proje Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak açıklandı. Eğer planlamalarda bir değişiklik olmassa Kenan İmirzalıoğlu'nu 2017-2018 sezonunda Fatih Sultan Mehmet karakteriyle izleyeceğiz.

Sitene Ekle