BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.408,82
HABER /  GÜNCEL

Medyanın yeni kaynanası

Gelin, kaynana ve damat üçlemesinden oluşan yarışma programlarının son temsilcisi "Size Anne Diyebilir miyim?"! Bu yarışmaya medyadan tepki yoğun.

Abone ol

Türkiye, Semra Hanım'dan sonra yeni bir kaynana daha kazanıyor. "Size Anne Diyebilir miyim" isimli yarışma programının dünyaya getirdiği bu kaynana Semra Hanım'ın boşluğunu dolduracak gibi. Medyanın yeni kaynanansının ismi İnci Hanım. Burhan Ayeri. isimli yazısında bize yeni kaynanamızdan bahsetti.

'Yuvarlağın çeşit çeşidinin yer aldığı' böyle bir trafikte, bazılarının 'Röntgenci gibi' gözünü ayırmadığı yarışmalarımız var. Kanal-D'de 'Size Anne Diyebilir miyim'den bu defa İnci Hanım ve oğlu Hakan yolcu ediliyor. Bakmayın siz konulan isme. Hepsini, roman dizilerinde rahatlıkla oynatabilirsiniz. Hatta bu roller için 'İki numara büyük' bile gelirler. Prens seçecek, prenses seçiyoruz. 'Bizim Evde Ne Oluyor'dan ilk firelere tanık oluyoruz.

İşte bütün bunlar olurken, telefonu açan bizi fırçalıyor. Hepsini selamlıyoruz. Yine de yazmadan edemeyeceğiz, 'Bu işlerde suçumuz yok'. Bir günde iki kez telefon eden Esin Hanım'ın önerisini buraya almak istiyoruz. Stüdyoları doldurup, 'Semra Yücel'i yerden yere vuranların, evlerine gidilmeli'. Bakalım, onların aile düzenleri nasıl? Çocuklarını iyi eğitmişler mi? İzleyin ekranlarda ön plana çıkanları. Seçin bunların en cazgırlarını. İşte size 'Mum dibine ışık vermez' program!

YAZI:Burhan AYERİ