BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,45
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sharon Stone'nin gazeteci tutkusu

"Temel İç Güdü" filmiyle tüm yıldızı parlayan dünyaca ünlü aktirist Sharon Stone'nin gazetecilerden hoşlandığını biliyor musunuz? Aykut Işıklar, Türk gazetecilere seslendi

Abone ol

Dünden Bugüne Tercuman yazarlarından Aykut Işıklar, Sharon Stone'nin gazeteci erkeklerden hoşlandığını yazdı. Işıklar, "Sharon Stone'u kaçıracak babayiğit Türk gazetecisi yok mu?" dedi. Işıklar Ertuğrul Özkök'e de şaka yapmayı ihmal etmedi.

Ben ve benim gibi Sharon Stone'u çok beğenen Türk gazetecileri ikinci kez Sharon Stone'u elinden kaçırdı. Kadın her yerde gazeteci sevdiğini, istediğini söylüyor. Biz uyuyoruz. Hadi San Francisco Chronicle Gazetesi'nin yayın müdürü Phil Bronstein ile evlenirken haberimiz yoktu. Ama kadın boşandıktan sonra uyanık olmamız gerekirdi. Şimdi de CNN haber müdürü Eason Jordan ile flört ediyor. Ama bir umudumuz var, Eason Davos işinden atıldığı için işsiz gazeteci. Belki 46 yaşındaki Sharon Stone başka birini aramaya başlayabilir.

Şayet bu yıl da Cannes Film Festivali'ne gelirse işimiz daha kolay olacak. Cesur davranmak yeter. Stone geçen yıl Ertuğrul Özkök çok yakınına kadar gelmişti ama... Özkök bu konularda acemi olduğu için... Kafasına çuvalı geçirip bir kamyon ile İstanbul'a getirmekten başka çaremiz yok. Bu konuda İstanbul'un en iyi 'kapkaç'çılardan ders alacağız.

Tüm bunlar şakadır. Sakın ciddiye almayın.


YAZI:Aykut IŞIKLAR