BIST 9.963
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.435,95
HABER /  GÜNCEL

Matkap ve levyeli hırsızlar işbaşında

Aksaray’da PTT Şubesi’ni soymak isteyen hırsızlar, gece yarısı matkap ve levye ile PTT Şubesi’nin duvarını deldi. Misafirhanede kalan PTT am...

Abone ol

Aksaray’da PTT Şubesi’ni soymak isteyen hırsızlar, gece yarısı matkap ve levye ile PTT Şubesi’nin duvarını deldi. Misafirhanede kalan PTT amirinin sesleri duyarak dışarı çıkması üzerine hırsızlar kayıplara karıştı.
Olay, gece yarısı Yeni Sanayi Mahallesi PTT Sanayi Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, PTT Sanayi Şubesi’ni soymak isteyen hırsızlar, gece yarısı matkapla PTT Şubesi’nin duvarını deldi. Bu sırada misafirhanede kalan PTT Merkez Amiri Murat Uyar (44) sesleri duyması üzerine dışarıya çıktı. Uyar’ı gören hırsızlar kaçarak kayıplara karışırken, Uyar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi adeta abluka altına aldı. Yapılan aramalar ve çalışmalar sonucu hırsızlar bulunamadı.
PTT Merkez Amiri Uyar, sesleri duyması üzerine dışarıya çıktığını ve şahısların kaçtığını söyledi. PTT Şubesi’nin misafirhanesinde kaldığını belirten Uyar, “Kaç kişi olduklarını bilmiyorum, uzaktan gördüm. Ben yukarıda misafirhanede yatıyorum. Aşağıdan bir ses duydum, gürültü duydum. Bir çalışma mı var diye aşağıya indim. Demir kapıyı açarken bir levye sesi duydum. Hemen çıktım ama kaçtılar. Demirden bir kişinin atladığın gördüm ama diğer tarafta da karartılar vardı. Duvarı delmişler, PTT Sanayi Şubemize ait duvarı delip içeriye girmeye çalışmışlar. Para da olmamasına rağmen” dedi.
Olay Yeri İnceleme ekipleri olay mahallinde geniş çaplı inceleme yaparken, polis soruşturma başlattı.
(İHA)