BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.424,80
HABER /  GÜNCEL

Masaya gelen hesap kavga çıkardı

Gazinoda hesaba itiraz etti, çıkan kavga kanlı bitti! Çıkan kavgada yaralanan 3 kişi tedavi altına alındı.

Abone ol

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir gazinodaki hesap kavgası kanlı bitti. Hesap yüzünden çıkan tartışma nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinden bir grup genç Osmancık'a gelerek Erdal D.'ye(41) ait gazinoda eğlenmeye başladı. Gazinonun kapanma saatinin yaklaşmasıyla masalarına gelen hesaba itiraz eden gençler tartışma çıkardılar. Tartışma sırasında gençlerin gazino sahibi Erdal D.'ye küfür ettikleri ve silah çektikleri iddia edildi. Bunun üzerine olaya müdahale eden gazino çalışanları ve gençler arasında arbede yaşandı.

Çıkan arbedede gençlerden birisi üzerinde bulunan kelebek olarak tabir edilen bıçakla önce gazino sahibi Erdal D.'yi sağ bacağından daha sonra ona müdahale etmeye çalışan Hasan G.(50) ve Mustafa Ç.'yi(29) ellerinden yaraladı.

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine gazinonun güvenliğinden sorumlu olan Mustafa G.(43) gazinonun dinlenme odalarında bulunan av tüfeğini alarak havaya ateş etti. Bunun üzerine gazinoda tartışma çıkaran şüpheliler Hasan Ö.(33), Ali E.(31), Faruk K.(29), Muzaffer V.(19), Coşkun E.(18) kaçmaya başladı.

Olayın ardından otomobilleri ile bir tarlaya saklanan gençler Osmancık Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı titiz çalışmalar sonunda D-100 Karayolu'na çıkmadan kıskıvrak yakalandılar.

Olayın ardından yaralanan işletme sahibi ve çalışanlar Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak teravi altına alındı. Sağ bacağına adığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan işletme sahibi Erdal D. Osmancık Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Gazinoda olay çıkaran Hasan Ö.(33), Ali E.(31), Faruk K.(29), Muzaffer V.(19), Coşkun E.(18) Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Zanlıların serbest bırakıldığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.