BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Marsila maçında PKK bayrağı açtılar

Fenerbahçe'nin deplasmanda Marsilya'yı 1-0 yendiği maçta bölücü terör örgüt yandaşları yine ortalığı karıştırdı.

Abone ol

Marsilya ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçının 60. dakikasında Fransız taraftarların bulunduğu bölümde bölücü terör örgütü PKK ve sözde Kürdistan bayrağı açılması gerginlik yarattı.

Yaklaşık 10 kişilik bir grup, yanlarında getirdikleri bayrağı açınca onlara yakın oturan Türk taraftarlar hemen tepki gösterdi. Kısa süren itiş-kakış ve kavganın sonunda güvenlik görevlileri bayrak açanları stat dışına çıkardı.

MAÇ ÖNCESİ GERGİNLİK

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda bugün oynanan Olympique Marsilya - Fenerbahçe maçı öncesi Marsilya tribününde bir taraftarın Yunanistan bayrağı sallamasına Fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Sarı lacivertli taraftarlar, bulundukları Ganay tribününden, Yunanistan bayrağının sallandığı kale arkası tribününe doğru yöneldi. Taraftarların çok sayıda koltuğu da kırıp tribünden aşağı atmasıyla güvenlik görevlileri olay yerine sevk edildi. Yapılan anonsta Fenerbahçeli taraftarlardan sakin olması istenirken, sahaya yabancı madde atılmaya devam edilmesi halinde maçın başlamayacağı belirtildi.

Yunanistan bayrağının indirilmesiyle olaylar büyümeden önlenirken, Fenerbahçe tribünlerinde de Filistin bayraklarının yer alması dikkat çekti.