BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Marmara Forum'un yıldızı Midpoint

Midpoint Marmara Forum alışveriş merkezinin yıldızı!

Abone ol

Herkesin buluşma noktası sloganıyla misafirlerinin beğenisini kazanan ve en çok tercih edilen markanın marmara forum şubesi adeta avm'nin yıldızı oldu.

Hafta içi ortalama 2500 kişiyi ağırlayan haftasonu ise bu oranı iki buçuk katına çıkaran Cafebar Restoran zincirinin marmara forum şubesi işletme müdürü Mustafa Yelkenci, "Misafirlerimizin buluşma noktası olmak onlara en özel servis ve hizmet kalitesini sunmak bizim için onurdur" dedi.

Midpoint işletmeleri Genelkoordinatörü Sayın Cengiz Sönmez'in "Misafir memnuniyeti odaklı kurumsal çalışma prensiblerini uygulayan bir ekibiz" derken ödüllere doymayan barşefi Rıdvan Turaki misafirlerine sunduğu Midpoint'e özel içeceklerle göz doldururken barmenler Erkan Mudak ve Selçuk Memiş ve tüm ekip başarıya kenetlenmiş.

Midpoint markasını kalplerinde taşıdıklarını ve misafirlerine bunu yaşattıklarını üstün hizmet anlayışlarıyla yaşatan Midpoint çalışanları herkesin buluşma noktasında harikalar sunmaya devam ediyorlar.

Izgara deniz ürünleri tabağı, steak permasa ve damaktaki tatlı dokunuş mutpia en çok sevilen lezzetlerin sadece birkaçı... Herkesin buluşma noktasında...