BIST 10.163
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.401,02
HABER /  DÜNYA

Marketten bıçkalı soygun kamerada

Adana’da bir markete giren şahıslardan biri görevliyi bıçak çekip etkisiz hale getirirken, diğerinin de bin lira değerinde sigara çalıp kaçm...

Abone ol

Adana’da bir markete giren şahıslardan biri görevliyi bıçak çekip etkisiz hale getirirken, diğerinin de bin lira değerinde sigara çalıp kaçması saniye saniye görüntülendi.
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, marketin kapandığı sırada iki kişi gelerek alışveriş yapmak istedi. Market sahibinin oğlu ise indirdiği darabayı tekrar kaldırarak şahıslara mal vermek istedi. Bir süre alışveriş süsü veren zanlılardan biri belindeki bıçağı çekip çocuğun boğazına dayayarak, "Sesini çıkarma seni öldürürüm" dedi. Bunun üzerine zanlının arkadaşı da elindeki torbaya sigara koymaya başladı. Daha sonra zanlılar sigaraları alıp kaçarken, bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Zanlılar gittikten sonra yerinden kalkan ve ağlayan çocuk, babasına giderek olayı anlattı. Market sahibi de polise gelerek şikayette bulundu. Güvenlik kamerasını inceleyen polis, zanlıların 17 yaşındaki Ö.E. ve V.Ö. olduğunu belirledi. Polis isimleri belirledikten sonra adreslerine yaptığı operasyonda, şahısları alarak emniyete getirdi. Yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.
(İHA)