BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.499,13
HABER /  DÜNYA

Market hırsızları kamerada

Muş’un Varto ilçesinde bir markete giren 3 kişi, çaldıkları sigara ve çelik kasayı 12 dakikada dükkandan çıkararak kayıplara karıştı. <br/>E...

Abone ol

Muş’un Varto ilçesinde bir markete giren 3 kişi, çaldıkları sigara ve çelik kasayı 12 dakikada dükkandan çıkararak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre olay, Aktaşlar Caddesi’nde bulunan bir Markette meydana geldi. Gece geç saatlerde kapıyı kırarak markete giren 3 kişi, içerideki sigara ve çelik kasayı alarak kayıplara karıştı. İşyerinin kamerasına aldırış etmeyen şahıslar 12 dakikada, sigara ve içinde 15 bin TL ile çek ve senetlerin bulunduğu çelik kasayı alarak kayıplara karıştılar.
İşyerine hırsız girdiğini polislerden öğrendiğini belirten market sahibi Cevdet Akçan, "İçeride bulunan kameraya aldırış etmeyen üç kişi işyerimin kapısını kırarak giriyorlar. Torbalarda bulunan sigaraları aldıktan sonrada çelik kasayı çok rahat bir şekilde iki kişi taşıyarak dışarıya götürüyorlar. Kasanın içinde 15 bin TL para ile çek ve senetlerim vardı. Yaklaşık olarak kırk bin TL maddi zararım oldu. Şu an sayım yapıyorum" dedi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
(İHA)