BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.431,03
HABER /  DÜNYA

Mancini iddialı konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag karşısında sahaya çıkaracağı kadroyu belirlediğini, tek hedeflerinin galibiyet olduğu...

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag karşısında sahaya çıkaracağı kadroyu belirlediğini, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında Danimarka temsilcisi FC Kopenhag ile karşılaşacak olan Galatasaray’da teknik direktör Roberto Mancini ve futbolcu Muslera basın toplantısı düzenledi.
Basın mensuplarının "Türk Telekom Arena’da taraftarların Fatih Terim diye tezahürat yapmasını nasıl buluyorsunuz?" sorusuna Mancini, “Terim’in ismini taraftarın söylemesi normal. Kendisi Galatasaray’ın çok büyük bir antrenörü” şeklinde cevap verdi.
Basın mensuplarının "Yarın sahada nasıl bir oyun sergileyeceksiniz?" sorusuna ise İtalyan teknik direktör, "Torino’da aldığımız 1 puanla grubu açık hale getirdik. Son hafta Juventus ile oynayacağımız maç çok kritik. Bunları söylerken de Kopenhag’ı küçümsememek lazım. Yarın ki maçı alıp ve maçlara tek tek bakıp önümüzdeki galibiyetleri düşünmemiz lazım” dedi.

BRUMA VE BURAK’IN DURUMU
Basın mensuplarının sol bek konusundaki sorularına ise Mancini, “Önümüzde bugün ve yarın yapacağımız bir antrenman var. Buna göre karar vereceğim. Kopenhag duran toplarda ve kontra ataklarla iyi oynayan bir takım. Yarın ne şekilde başlayacağımız ve bunun galibiyete olan katkısı önemli olacaktır” yanıtını verdi.
Mancini, Galatasaray’daki kontratında İtalya Milli Takımı ile ilgili herhangi bir şey olmadığını da söyledi. Karşılaşmalara maç maç baktıklarını belirten Mancini, Bruma’nın ise 18 kişilik kadroda yer aldığını ifade etti. Bütün futbolcular ile konuştuğunu vurgulayan Mancini, “Sneijder, Karabükspor karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Golcüler bazen gol konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Burak’ta şu an o sorunu yaşıyor. Umut’un da Burak’ın da bu sorunu çözeceğine inanıyorum” diye konuştu.

MUSLERA
Real Madrid karşısında kötü bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, “Torino’da aldığımız 1 puan çok önemliydi. Kopenhag’a saygımız çok fazla. Yarınki ve sonraki maçları alacak güce sahibiz” dedi.
Basın mensuplarının "Galatasaray’ın defansı sürekli değişiyor" şeklindeki soruya ise Fernando Muslera, kendisi için değişen bir şey olmadığını ve bunun kendisini etkilemediğini ifade etti.
(İHA)