BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Magazin gündeminde konuşulanlar

Magazin gündeminde konuşulanlar

Yalanladıkları aşkı itiraf ettiler‘öyle bir geçer zaman ki’nin oyuncuları yıldız çağrı atiksoy ile tolga güleç uzun süredir birlikte olduklarını açıkladı...kanal d’nin rekortmen dizisi “öyle bir geçer zaman ki”nin berrin’i yıldız çağrı atiksoy ile ahmet’i tolga güleç aylardır yalanladıkları...

Magazin gündeminde konuşulanlar

Yalanladıkları aşkı itiraf ettiler
‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin oyuncuları Yıldız Çağrı Atiksoy ile Tolga Güleç uzun süredir birlikte olduklarını açıkladı...
Kanal D’nin rekortmen dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin Berrin’i Yıldız Çağrı Atiksoy ile Ahmet’i Tolga Güleç aylardır yalanladıkları aşkları itiraf etti.
Dizinin devrimci aşıkları Atiksoy ile Güleç, dizideki “Mete” rolündeki oyuncu arkadaşları Aras Bulut İynemli ile tatillerini İzmir’in Çeşme ilçesinde geçiriyor. Genç oyunculardan Tolga Güleç, Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşadıklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti. Çiftin dizinin ilk bölümlerinde başlayan ilişkilerini yapım şirketlerinden uyarı geldiği için gözlerden uzak yaşamaya çalıştıkları öğrenildi
Alaçatı’daki “Limon Bar”da eğlenen oyuncular, burada keyifli saatler geçirdi. Tolga Güleç, geçen ay Yıldız Çağrı Atiksoy’un İzmir’de başka bir erkekle el ele fotoğrafının çekildiğinin hatırlatılması üzerine, “Onlar sadece kuzen” dedi. Güleç, kendi ilişkilerinin diziyle birlikte başladığını ekledi. Alaçatı’ya gelmişken pek çok yerde satılan takılardan almayı ihmal etmeyen Yıldız Çağrı Atiksoy, Tolga Güleç’e de bileklik hediye etti. Çeşme’yi hiç bilmediğini, bir kez çok küçükken geldiğini söyleyen İynemli ise, yorucu bir sezonun arkasından iyi bir tatili hakettiklerini belirtti.

Magazin gündeminde konuşulanlar

Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu
100’ün üzerinde filmde oynayan ve asıl adı Süleyman Faik Durgun olan Cem Erman, Adana’daki evinde eşi tarafından ölü olarak bulundu.
1980’de sinemaya noktayı koyan 64 yaşındaki Süleyman Faik Durgun, 2007’de Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri’nden emekli olan Sevim Demiroğlu ile evlendi. Bir süre sonra boşanan çift, yeniden birlikte olup 100. Yıl Mahallesi’ndeki Manolya Sitesi B Blok 2. kat 3 numaralı dairede oturmaya başladı. Son günlerde tansiyon ve kalp rahatsızlığı ile panik atak rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Durgun, eşi Sevim Demiroğlu’nun, "Akçatekir Yaylası’na gidelim" teklifine "Yaylada benim canım sıkılıyor" diyerek gitmedi.
Sevim Demiroğlu, bugün öğle saatlerinde yayladan eve döndüğünde zile basmasına rağmen Durgun’un kapıyı açmaması üzerine polise haber verdi. Çilingirle kapı açılırken, Durgun oturma odasındaki kanepede ölü olarak bulundu.

Magazin gündeminde konuşulanlar

Sevgilisini terk etti
Rol aldığı gençlik dizisi “Çakıl Taşları”yla dikkatleri üzerine çeken Türkü Turan ile “Ezel” dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolüyle ünlenen Kemal Uçar’ın ilişkisi bitti.
Geçtiğimiz aylarda arkadaş ortamında tanışan ve aşk yaşamaya başlayan genç çift, sık sık birbirlerine twitter’da aşk mesajları gönderiyordu. Ayrılmayı Turan’ın istediği, Uçar’ın da sevgilisinin bu kararına saygı gösterdiği öğrenildi. 26 yaşındaki Turan’ın ayrıldıktan sonra twitter’a yazdığı “Bir kadın hem aşkı hem de özgürlüğünü isterse işi zor Türkiye’nin erkekleriyle... Bir erkek terkedilmez, sadece kadını için savaşmıyordur ve kadın onun yeterince erkek olmadığını düşünür” gibi mesajları dikkat çekti.

Magazin gündeminde konuşulanlar

Geçen hafta sevgilisi Benjamin Harvey ile Kanyon Alışveriş Merkezi’nde tartışıp 1 saat ağladığı iddiasını yalanlayan Hande Ataizi, bu kez gerçekten hüngür hüngür ağladı.
Ataizi’nin geçen cuma TNT’de sunduğu “İzdivaç” programında gözyaşları sel oldu. Haftasonunu sevgilisi Harvey ile Saint Tropez’de tatil yaparak geçiren Ataizi, gitmeden bant olarak çektiği cuma günkü programda Hatice isimli gelin adayının hayat hikâyesinden çok etkilendi. Programda kendisine talip olan kişilerle görüşen Hatice babasının sözünden çıkmadığını söyledi ve bunun üzerine önce stüdyoda bulunan ablasıyla tartıştı. Ardından Hatice yaşadığı büyük dramı anlatmaya başladı. Halasının oğlu ile birbirlerini sevdiklerini ve nişanlandıklarını anlatan Hatice, ancak halasının bu evliliğe karşı çıktığını söyledi. Hatice, ardından halası, eniştesi ve nişanlısının Gebze’de kendisini ormana götürüp bıçaklayarak öldürmeye çalıştıklarını, ancak nişanlısının kendisini öldürmeye kıyamadığını dile getirdi. Hatice, “Nişanlıma ‘Neden beni öldürüyorsun?’ diye sorduğumda ‘Seni öldürmezsem annemler beni öldürür’ dedi” diye konuşunca başta Ataizi olmak üzere bütün stüdyo gözyaşlarına boğuldu. Ataizi, “Bu şiddetin artık bir son bulması gerek” dedi.