BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,06
ALTIN 2.447,41

Magazin dünyasında neler olup bitiyor?

Magazin dünyasında neler olup bitiyor?

Seda'ya oğlundan evlilik vetosuseda sayan, oğlu oğulcan'ın isteğiyle bir daha nikâh masasına oturmayacakbugüne dek altı kez evlenen seda sayan, bir daha nikâh masasına oturmayacak. sanatçının bu kararı almasına oğlu oğulcan’ın tavrı neden oldu.şimdiye kadar annesinin hiçbir ilişkisine ve...

Magazin dünyasında neler olup bitiyor?

Seda'ya oğlundan evlilik vetosu

Seda Sayan, oğlu Oğulcan'ın isteğiyle bir daha nikâh masasına oturmayacak

Bugüne dek altı kez evlenen Seda Sayan, bir daha nikâh masasına oturmayacak. Sanatçının bu kararı almasına oğlu Oğulcan’ın tavrı neden oldu.

Şimdiye kadar annesinin hiçbir ilişkisine ve evliliğine müdahalede bulunmayan Oğulcan Engin, artık evlilik ve yeni bir ilişki istemediğini söyledi. Talebi makul karşılayan Sayan da oğluna bir daha evlenmeyeceğinin sözünü verdi.

Oğulcan Engin, Seda Sayan’ın yıllar önce menajer Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelmişti.

HABERTÜRK

Magazin dünyasında neler olup bitiyor?

Nez: Uzan beni çiftliğine hapsetti

Şarkıcı Nez, Cem Uzan'ın kendisini 1.5 ay çiftliğine kapattığını, bu sayede albümünü eşi benzeri görülmedik şekilde hazırladığını açıkladı

Radyo Klas’ta yayınlanan Michael Show’da konuşan Nez, müzik dünyasına girerken Uzan’ın kendisini albüm teklifi yapmak için bir uçakla çiftliğine götürdüğünü ve 1.5 ay boyunca hiçbir yere çıkartmadığını söyledi.

* Bu sürede çalıştığını belirten Nez, ilk albümünü Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir şekilde hazırladığını vurguladı.

* ‘Nez Zamanı’ isimli single’ını yeni çıkaran Nez şunları söyledi: “Ben o gün nereye gidiyorum dedim, Dallas sanki. Her an Ceyar çıkacak gibiydi... Her yerde korumalar vardı... Bir şey istemedim, elimde bir albümle hiçbir yere gitmedim. Onlardan albüm teklifi geldi.”

* EurovIsIon’da Türkiye’yi temsil etmenin hayalini kurduğunu belirten Nez, “Doğu-Batı sentezi yaparım. Ülkemizin enstrümanlarını ön plana çıkartırım. İngilizce söylerim... Türkçe de söylerim” dedi.

Magazin dünyasında neler olup bitiyor?

'Keşke çocuğum olsaydı'

Yıllar önce bir bebek dünyaya getirip evlatlık verdiği öne sürülen Ajda Pekkan, iddiayı yalanlayarak "Keşke çocuğum olsaydı" dedi

Ajda Pekkan’ın 30 yıl önce bir bebek dünyaya getirdiği, ancak onu evlatlık verdiği öne sürüldü. Ünlü sanatçı, magazin dünyasına bomba gibi düşen bu iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Hürriyet'in haberine göre Pekkan, konu hakkında “Tamamen yalan. Tam bir saçmalık. Keşke çocuğum olsaydı ama yok” diye konuştu.

Magazin dünyasında neler olup bitiyor?

Ruh eşimi bulacağım

'Hayatımın dönüm noktası' dediği, üzerinde hem ruhen hem de fiziken detoks etkisi yaratan Survivor'ın ardından manken Özge Ulusoy; hayatının yeni dönemini, aldığı kararları, kırılan kalbini ve aşka inancını Marie Claire Dergisi'nin Ağustos sayısında anlattı...
Röportaj: Zeynep Sipahi

2001 yılında henüz 19 yaşındayken, Elite Model Look Yarışması’nda üçüncü seçildi, ardından 2003 yılında Miss Turkey’de ikinci oldu ve Panama’da düzenlenen Miss Universe’te ülkemizi temsil etti. Ancak kariyeri hakkında söze bunlarla başlamak pek doğru olmaz aslında, çünkü ağır bir sakatlık geçirmiş olmasaydı, onu bir model olarak değil başarılı bir balerin olarak tanıyor olabilirdik. Yıllar sonra bir kez daha profesyonel olarak dans etmeye hazırlanan Ulusoy, yeni sezonda Yok Böyle Dans’ın en iddialı yarışmacılarından biri olarak karşımıza çıkacak.

Heyecanlı; hem de çok... Onu en iyi ifade edecek kelime bu olsa gerek. Neşeli, hareketli, güleryüzlü ve en güzeli de içinden geldiği gibi hareket etmesi. Özel hayatında olup bitenleri, kırılan kalbini bir keşke olarak değil tam tersine deneyim olarak görüyor. Oluruna bırakmayı ve insanları olduğu gibi kabul etmeyi çoktan öğrenmiş. Bu da doğal olarak davranışlarına yansıyor. Ailenin küçük kızı tavırlarını tanışır tanışmaz fark ediyorsunuz. Kendine yeniden bir hayat kurmuş, üzüntüleriyle yüzleşip ileriye doğru adım atmış, hatalarından ders almış, en önemlisi de geçmişi asla bugüne taşımayan biri Özge!

Survivor için adada yaşarken gerçekten yerlerde yatıp aç kaldınız mı?

Yarışma ilk kez ünlülergönüllüler konseptinde düzenleniyordu. Oraya giderken Acun bize; “Yarışmada olduğunuz için spekülasyonlar da olacaktır. O yüzden size biraz daha fazla eziyet edeceğiz” dedi. Nitekim öyle de oldu. Gerçekten çok zor şartlar altındaydık. Oraya dair ne izlediyseniz hepsi birebir gerçekti.

Buradaki konforunuzdan bir anda mahrum kaldınız. Aynasız, makyajsız, telefonsuz nasıl yaşayabildiniz?

Epey zorlanacağımı tahmin ediyordum fakat üçüncü günden itibaren uyum sağlamaya başladım. Günlük hayatımda tabii ki daha konforlu yaşayan bir insanım. Çok zorlandığım, ağladığım, üzüldüğüm anlar oldu ama ada şartlarına tahmin ettiğimden daha çabuk adapte olduğum için kendimle gurur duyuyorum.

Muhtemelen normal hayatınıza geri dönünce sahip olduğunuz nimetlerin değerini daha iyi anlamışsınızdır...

Evet, Survivor’ın bana en büyük katkılarından biri şükretmenin değerini anlamam oldu. Güzel bir hayatım, güzel bir evim, güzel bir işim, güzel arkadaşlarım varmış ve güzel şartlarda yaşıyormuşum. Oraya gidince bunları daha net gördüm. Örneğin aç kaldığım bir gün oturup hüngür hüngür ağladım. 28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiçbir zaman açlıktan ağlamamıştım. O hissiyatla ağlamak, bana bambaşka geldi.

Adada kendinizle başbaşa kalıp birçok şeyi tekrar düşünmek için de zamanınız olmuştur mutlaka.