BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Maaş taltifi oranları asılsız

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gezi Parkı eylemlerinde görev yapan Çevik Kuvvet polislerine maaş taltifi oranları ile ilgili yer alan haberleri...

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gezi Parkı eylemlerinde görev yapan Çevik Kuvvet polislerine maaş taltifi oranları ile ilgili yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Açıklamada, “Olaylar süresince 18 günlük süreçte evlerine bir kere giden personelimizin yaptığı fedakârlık maddi ölçeklerle tabiî ki ölçülemez. Aynı fedakârlıkla meslek hayatlarına devam edeceklerinden emin olduğumuz personelimizi tekrar tebrik ederiz” denildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kamuoyunda Gezi Parkı eylemleri olarak bilinen olaylarda görev yapan Çevik Kuvvet personeline verilen maaş taltifi oranları ile ilgili bazı basın yayın organlarında, yanlış haberlere yer verilmiştir. Olayların başladığı ilk günden itibaren üstün bir görev anlayışı ve takdire şayan fedakârlıkla çalışan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzde görevli Müdür, Amir ve Polis Memuru personelimize kıdem durumlarına göre 1000 ila en fazla 1500 TL aralığında maaş taltifi Emniyet Genel Müdürlüğümüzce uygun görülmüştür” ifadesine yer verildi.
Açıklamada; “Olaylar süresince 18 günlük süreçte evlerine bir kere giden personelimizin yaptığı fedakârlık maddi ölçeklerle tabiî ki ölçülemez. Aynı fedakârlıkla meslek hayatlarına devam edeceklerinden emin olduğumuz personelimizi tekrar tebrik ederiz” denildi.