BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Liderlerin vücut dilleri

Liderlerin vücut dilleri

Türkiye'yi cumhurbaşkanı abdullah gül, dışişleri bakanı ahmet davutoğlu ve milli savunma bakanı vecdi gönül'ün temsil ettiği nato zirvesinde, çok sayıda lider birbirleriyle samimi görüntüler sergiledi. hürriyet'ten özgür bolat, tarihi nato zirvesine katılan liderlerin beden dilini analiz...

Liderlerin vücut dilleri

Türkiye'yi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün temsil ettiği NATO zirvesinde, çok sayıda lider birbirleriyle samimi görüntüler sergiledi. Hürriyet'ten Özgür Bolat, tarihi NATO zirvesine katılan liderlerin beden dilini analiz etti.

Liderlerin vücut dilleri

Burada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün işaret parmağı NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen’e yönelmiş durumda. Bu Abdullah Gül’ün otoritesini ve kararlılığını gösteriyor. Muhtemelen Abdullah Gül kendisinin çok hassas olduğu ve sinirlendiği bir konuda konuşuyor. Otoritesi bizden yüksek olanların yanında işaret parmağımızı bu şekilde yapamayız. Rasmussen de söylenenleri ciddiye aldığını gösteriyor.

Liderlerin vücut dilleri

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, yerinde sabit, güvenli ve rahatça ellini kullanıyor. Abdullah Gül, Davutoğlu’na daha yakın. Rasmussen de basını öne eğerek, dikkatlice dinlediğini gösteriyor.

Liderlerin vücut dilleri

Obama’dan samimi ve dostça bir dokunuş. Eğer Obama elini Gül’ün omzuna koysaydı, tam bir otorite göstergesi olurdu.