BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Lider dönüyor

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda deplasmanda Lazio ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, grubu lider tamamladı. <br/>Mücadelenin ardından basın...

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda deplasmanda Lazio ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, grubu lider tamamladı.
Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, uzun bir süre uyku uyumayan bir insan olarak rahat bir uyku çekeceğini vurgulayarak, "Bizim için ve camiamızın için önemli bir müsabakayı çıktık. Belki bu müsabaka Lazio için önemli olmayabilir. Çok fazla böyle müsabakar oynamış olabilirler. Doymuş olabilirler. Ama bizim camiamız bu başarıya ilk kez ulaşıyor. Ondan dolayı mutluyuz. Camiamıza ve taraftarlarımıza laik olmaya çalıştığımız bir gece oldu. Bunun gereğini yerine getirebilmişsek ne mutlu bize. Uzun süreden beri uyumamış bir insan olarak iyi bir uyku çekeceğim. Tabi bu sevinci yaşarken, aynı zamanda camiamızın çok önemli bir futbolcusu olan Tolga Zengin’in annesini vefatı bizi üzdü. Tolga’ın başını dik tutması ve takım olarak acısını paylaştığımızı bilmesini istiyorum" dedi

HEDEFİNİZ NE ?
Basın mensuplarının "Trabzonspor olarak bundan sonra UEFA’daki hedefiniz nedir ?" sorusuna ise Akçay, "Kulübün içinde bulunduğu şartları da dikkate almak zorundayız. Müsabakalar ve rakibin durumu belirleyici faktörler olarak söylenebilir. Ancak çok kolay bulunmayan ve zor elde edilen bu değeri kolayca yere bırakacağımızı düşünmüyorum. Bunun için çok mücadele edilecekse oyuncular ve bizler bunun için mücadele edeceğiz. Umut tacirliği yapmaktan ziyade topluma gerçekleri söylemek durumundayız. Popülist bir adam olmadığım için bunu böyle söylemek durumundayım. Bunu zamana bırakmak gerekiyor" şeklinde cevap verdi.
Basın mensuplarının dün akşam yapılan basın toplantısında çok moralsizdiniz sorusuna ise Akçay, "İnsan olarak fiziki bir yapımız ve artı birde ruhsal yapımız var. Bizler bu yaşam içersinde yaşadıklarımızla yüzleştiğimizde insan olarak yapımız gereği refleksler veririz. Dün akşamkide benim kötü bir yüzümdü" ifadesine kullandı.
Basın toplantısının ardından basın mensupları Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın doğum gününü kutlayarak alkış tuttu.

LAZİO CEPHESİ
Lazio teknik direktörü Vladimir Petkovic ise kendilerinde güven eksiliği olduğunu ve oyunun istedikleri gibi olmadığını belirterek, "Ama önümüzdeki günlere bakacağız. Bu akşam daha güzel bir oyun çıkmasını istiyorduk ama istediğimiz gibi olmadı. Önümzedeki günlerde eleştiriler dinleyeceğiz. Biraz şansa ihtiyacımız vardı ama maalesef olmadı" dedi.
(İHA)