BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Lescon Spor Ayakkabılar ile Maksimum Konfor, Maksimum Performans

Lescon, gelişmiş teknolojileri kullandığı spor ayakkabılarında maksimum konfor ve performans sağlıyor

Abone ol

Dayanıklı, güçlü, trend spor ayakkabı modelleri kullanıcılarının egzersiz sırasında ihtiyaç duyduğu özellikleri karşılamayı hedefliyor.

Sporu hayatının merkezine koymuş kadın ve erkekler için tasarladığı ayakkabılar ile Lescon, özgün stilini yansıtıyor. Farklı spor dallarına ait hazırladığı spor ayakkabı çeşitleri ile her mevsim, markayı tercih edenlerin stilini yansıtıyor. Dayanıklı olmasının yanında estetik görünümü de sağlayabilmek için trendleri takip eden Lescon; yürüyüş, fitness, koşu, outdoor trekking, futbol, basketbol gibi spor dalları için ayakkabıları, en modern haliyle tüketicilerine sunuyor. Microfiber ve Anorak özellikler ile estetik görünümü yakalayan Lescon, kadın ve erkeklerin spor stilini oluşturmada önemli rol oynuyor. Anorak, saya malzemesi ile ayak sağlığını da koruyor. Özellikle koşu modellerinde yer alan Süper Grip taban teknolojisi sayesinde sürtünme en aza indiriliyor. Phylon, darbeleri emerek ayakların hareketlerine uyum sağlıyor. Çocuklar için de krampon, günlük ve halı saha ayakkabısı tasarlayan Lescon’da herkes ve her spor için kaliteli ayakkabıyı bulabilirsiniz.

Her Yerde Lescon Spor Ayakkabı

Lescon ile kadınlar her zaman, her yerde maksimum konforu yakalıyor. Günlük giyimde spor şıklığı sağlayabilmek için yürüyüş ayakkabıları ile kombinler oluşturuyor. Lifestyle ayakkabılarda kullanılan canlı renkler, kadınların beğenisini kazanıyor. Jean, şort ve plise etekler ile günlük spor ayakkabı modelleri şık bir uyum sağlıyor. Koşu ayakkabılarında kullanılan teknoloji sayesinde darbe emiciler devreye giriyor ve kadınlar koşu için maksimum performansı yakalayabiliyor. Fitness ayakkabıları ile spor salonlarında da stilini yansıtmaktan vazgeçmek zorunda kalmıyor. Basketbol ve açık hava sporlarından trekking için gereken özellikli ayakkabıları Lescon’da bulabiliyor.

Kadınların spor yaparken özen gösterdiği şıklık, Lescon ile kolayca sağlanıyor. Spor Ayakkabı koleksiyonunda yer alan geniş renk skalası sayesinde birçok ayakkabı; şort, eşofman, tişört ve yağmurluklar ile kolayca kombinlenebiliyor. Basketbol ayakkabıları, mücadele sırasında maksimum konfor ve maksimum performans sağlıyor. Aynı şekilde açık hava sporlarından maksimum güç gerektiren trekking sporu için kendisine uygun spor ayakkabıyı bulabiliyor. Farklı renk ve modeller arasından ihtiyacınıza, zevkinize uygun ayakkabıyı kolayca bulabilirsiniz.

Mücadele Keyfi için Lescon

Lescon ile erkekler, mücadelenin keyfini her zaman çıkarabilme imkanı buluyor. Farklı spor dalları için uygun bir ayakkabı her zaman Lescon koleksiyonu içerisinde yer alıyor. Futbol ayakkabılarında, zemine uygun koşullar için tasarlanmış kramponlar mücadeleyi maksimum seviyeye çıkarıyor. Mücadelenin keyfine varmayı seven erkekler için en iyi performansı sunuyor. Aynı şekilde basketbol ve trekking ile ilgili olan erkekler için de en iyi performansı gösterecekleri ürünler sunmaya devam ediyor. Farklı modeller, renk seçenekleri ve stillerde sunulan spor ayakkabı modelleri, adresinde dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

Yürüyüş ve koşu ayakkabılarında kullanılan özel taban teknolojisi, estetik tasarım ile buluşarak erkeklerin beğenisini kazanıyor. Sporda eşofman, şort, tişört, sweatshirt’ler ile kolayca kombinlenebiliyor. Günlük yaşamda jean, gabardin pantolon, keten gömlekler ve deri ceketler ile de şık bir görünüme kavuşabilmeyi sağlıyor.

Sporu yaşam biçimine dönüştüren tüm erkekler için bir Lescon’un bulunabileceği koleksiyon içerisinde trendlere ait detaylar hemen fark ediliyor. Özellikle lifestyle ayakkabılar, günlük stilde kıyafetler ile şık kombinler oluşturabilmeyi sağlıyor. Kendi işini yapan ya da gün içinde ofisten dışarı çıkmayan erkekler için maksimum konfor sağlayan bir stil yaratıyor. Stilinize vurgu yapmak ve günlük spor kombinlerinizi oluşturabilmek için yüzlerce spor ayakkabı arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz. Lescon’dan ayakkabınızı seçmek ve hemen harekete geçmek için beğendiğiniz ürünü sepete ekleyebilirsiniz.