BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
MAGAZİN

Kuşum Aydın'ın yıllardır gizlediği eşini gördünüz mü kızı da varmış!

Özellikle 90'lı yılların en çok konuşulan ve şarkıları en çok dinlenen isimlerinden biri olan şarkıcı Aydın'ın daha önce evlendiğini, hatta 20'li yaşlarının başındayken İsviçreli sevgilisini hamile bıraktığını biliyor muydunuz?

Yaptığı şarkılar ve sabah programları ile özellikle 90'lı yıllara damga vuran başarılı isim Aydın. Herkes onu Kuşum Aydın olarak biliyor ama gerçek adı Aydın Uğurlular... Peki son günlerde yine ekranlarda görmeye başladığımız Aydın'ın özel hayatı hakkında ne biliyorsunuz?

Aydın'ın daha önce uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisi ile evlendiğini hatta daha 20'li yaşlarının başlarındayken o dönemki İsviçreli sevgilisini hamile bıraktığını ve genç kızın Aydın'a hamileyim ve doğuracağım dediğini biliyor muydunuz?

Gelin bir dönemin yıldızı Aydın'ın hayatına birlikte göz atalım. Başarılı sanat hayatının yanı sıra özel hayatı ile de sık sık merak edilen isimlerinden biri olan Aydın kaç kere evlendi, ilk eşi kim, ne kadar evli kaldı ve çocuğu var mı?

İLK EVLİLİĞİ 2008 YILINDA GİZLİCE: Evliliği hakkında konuşmayan ve konu açıldığında kapatmaya çalışan Aydın ilk evliliğini Tülay Çakır ile 2008 yılının kasım ayında yaptı. Uzun yıllar tanışan çift 2008 yılında evlendi ve 2013 yılında evlilikleri sona erdi.

Babasının o dönem kanser olduğunu ve torun sevmek istediğini söylemesi üzerine çok etkilenen Aydın, Tülay Çakır ile ani evlilik kararı almış. O dönem babası ağır kanser hastası olduğu için düğün dernek olmadan sessizce Tülay Çakır ile nikah defterine imzayı atmış.

Sitene Ekle
Etiketler