BIST 10.471
DOLAR 32,82
EURO 35,21
ALTIN 2.450,66
HABER /  DÜNYA

Kuşadası’na yıldız yağacak

Kuşadası Festivali ve Altın Güvercin Müzik Yarışması’nın 21. yılının görkemli bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Etkinlikl...

Abone ol

Kuşadası Festivali ve Altın Güvercin Müzik Yarışması’nın 21. yılının görkemli bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Etkinliklere çok sayıda sanatçının katılacağı belirtildi.
Kuşadası’nda Altın Güvercin için geriye sayım başladı. Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması unvanına sahip Kuşadası Festivali ve Altın Güvercin Müzik Yarışması’nın 21. yılının görkemli bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, 19-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali’nin yoğun bir hazırlık döneminin ardından muhteşem konserler ve etkinliklerle kutlanacağını belirterek, herkesi festivali ve müzik yarışmasını izlemek için Kuşadası’na davet etti.
21. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali’ne sayılı günler kala, adeta yıldızlar geçidini andıran meydan konserleri müzik severleri şimdiden heyecanlandırmaya başladı. İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda gerçekleştirilecek ve tam anlamıyla yıldız yağmurunun yaşanacağı etkinliklerde; 19 Haziran Çarşamba günü Haluk Levent ve Halil Sezai, 20 Haziran Perşembe günü Fettah Can ve Demet Akalın, 21 Haziran Cuma günü Bengü ve Kıraç sahne alacak. Altın Güvercin’in büyük finali 23 Haziran günü saat 21.00’de Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 10 finalistin yarışacağı, İzel’in sahne alacağı büyük final, TRT Müzik kanalından naklen yayınlanacak. Büyük final gecesi, Barış Manço Ödülü’nün bu yılki sahibi Kenan Doğulu da Kuşadası’nda olacak ve bu anlamlı ödülü almak için sahneye çıkacak.
Kuşadası’nda şimdiden büyük heyecan uyandıran meydan konserlerinin her akşam saat 21.00’de başlayacağını açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, bu yıl 20. yılı kutlanan Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali kapsamında çok güzel bir program hazırladıklarını söyledi. Sadece Kuşadalıları değil tüm müzikseverleri meydan konserlerine beklediklerini kaydeden Altungün, şöyle konuştu: “Türkiye’nin gündemdeki ünlü isimlerini Kuşadalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl geçen yıl gibi çok daha eğlenceli bir program oluşturduk. Özellikle Kuşadası’nı sarsacak meydan konserlerimizi izleyecek olanlar müziğe doyacak. Herkesi 19-21 Haziran tarihlerinde, akşam saat 21.00’de İsmail Cem Meydanı’ndaki ücretsiz halk konserlerine ve 22 Haziran’da kongre merkezi salonundaki büyük finale bekliyoruz.”
(İHA)