BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük şok!

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat uzun bir aradan sonra yeniden sahaya inme kararı alır.

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu'da Kara uzun süredir peşinde olduğu Poyraz ile hesaplaşıyor.  Bu arada Polat Alemdar bir kez daha Vadi'ye inme kararı aldı; ancak Abdulhey'in tepkisi karşısında büyük şok yaşayacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu 204. bölümüyle yine nefesleri kesti! Torunu kaybettikten sonra intikam ateşiyle yanıp tutuşan Kara, Poyraz'ı nihayet yakalar. Abdulhey ile birlikte Poyraz'ı ele geçiren Kara, uzun süredir beklediği intikamı almak üzeredir.

VADİ'DE İŞLER YİNE KARIŞTI

Bu arada üstada bir adım daha yaklaşan Akif bir kez daha Cahit'in engeliyle karşılaşır. İkili kozlarını paylaşmak üzereyken devreye Armegedon adlı operaspon ekibi girer ve üstadı Akif'in elinden kurtarır. Yurtdışından gelen bu özel ekibin hedefinde ise Türkiye'deki yeni sokak hareketleri olacaktır.

POLAT KARARINI AÇIKLIYOR

Türkiye'ye giriş yapan bu ekibin, önümüzdeki dönemde Türkiye için büyük tehlike oluşturduğunu düşünen Polat, yeniden operasyonlara katılmak için ihtiyarlar heyetinden izin alır. Polat ekibi yeniden toplamak için Abdulhey'i çağırır; ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır.
 



KARA NİHAYET İNTİKAMINI ALIYOR