BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,67
ALTIN 2.418,88
HABER /  DÜNYA

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta yine heyecan yükseliyor.

Abone ol
Kurtlar Vadisi Pusu fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak bölümünde, Suriye yine gündemi koruyor. Tapınakçılar ise seçilecek baron konusunda birbirine düşmüş durumda. İşte bu hafta yayınlanacak bölümün fragmanı;

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan yükseliyor. Vadi'de bu hafta Abdulhey çilehaneden çıkar ve Kara için Suriye topraklarına gider. Abdulhey ve ekibini burada karşılayan isim ise yine Poyraz olacaktır.

POLAT YİNE SAHNEDE

Polat Alemdar muamması ise sürüyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde, Polat Alemdar kendi ekibine gönderdiği mektupları mühürlerken görülüyor. Bu mektupları ölmeden önce mi yazdı yoksa ekibinin davranışlarını bildiği için önceden mi hazırlayıp koyduğu merak konusu.

BARONLAR ADAYLARI KAPIŞIYOR

İhtiyarlar heyetinin seçilecek baron konusundaki planı, hesapta olmayan yeni adaylarla çıkmaza girecektir. Bu konuda Polat'ın genç ekibi yine devreye girer ve yeni planlar yapar.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANDI?

196. Bölümü yayınlanan dizi de meraklıları adeta nefesini tuttu. Geçtiğimiz sezon finalinde Polat Alemdar’a ihtiyarlar ölüm fermanını çıkartmış ve Polat’ın koltuğuna oturmasına karar verilen Akif, Polat’ı öldürmekle görevlendirilmişti. Polat’ın boynuna ipi geçirmesiyle birlikte final yapılmıştı. Yeni sezonda Polat hayatta mı değil mi? sorusunun cevabını arayan seyirci derin bir nefes aldı. Polat Alemdar 196. Bölümün son sahnesinde mühürlü zarfları hazırlarken ortaya çıktı.

CAHİT İSVİÇRE’DE ABDÜLHEY ÇİLEHANEDE
 
Polat Alemdar’ın ardından adamları, Cahit İsviçre’de Polat’ın kız kardeşi Safiye’ye yaklaşmaya çalışırken, Abdülhey ise kendisini dergaha kapattı. Polat Alemdar’ın vasiyetini de teslim alan Abdülhey’den, Suriye’de rejim güçleri tarafından esir alınan ve işkencelere maruz kalan, Kara, Erkan, Pusat ve Hayati’nin kurtarılması için Zülfikar ağa yardım istedi. Cahit, Safiye’nin evinde akşam yemeğinde buluşacak iken eve Margaret geldi.
 
TAPINAKÇILAR ARASINDA BARON AYRILIĞI
 
Tapınakçılar arasında da Baron kavgası yaşandı. Mehmet Karahanlı’nın ölümünün ardından başlatılan yeni oluşum çalışmaları da tamamlandı. Tapınakçılar tarafından Türkiye’de yeni kurulacak olan konseyin baronu seçilmesi için düğmeye basıldı. Fikir ayrılığı da Tapınakçıların büyük başkanı ile Margaret arasında baron konusunda olduğu anlaşıldı. Bu arada ihtiyarlar heyeti, Tapınakçıların seçeceği baronu perde arkasında belirledi ve tapınakçıları beklemediği yerden vurdu.
 
SURİYE MESELESİ VADİ’NİN KADRAJINDA
 
İki yıla aşkın bir süredir komşumuz Suriye’de yaşanan katliama da zoom yapan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde, Esed rejiminin işkenceleri de yer buldu. En dikkat çekici sahne ise Suriyeli Generalin Kara’ya baskı yaparak Esed’e iman etmesini istemesi oldu. Ayrıca ülkede yaşanan kaos kapsamında tapınakçılar ile Kürtler’in Suriye’nin kuzeyi üzerinde yaptığı pazarlık geceye damgasını vurdu. Tapınakçılar Suriye’nin kuzeyinde Kürtler’e toprak verilebileceğini söylerken Kürtler ile yapılan karşılıklı alışveriş de bölümün en ilgi çeken detayları arasında yer aldı.
 
11 yıldır Pana Film tarafından yapılan Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrollerini yönetmen koltuğunda Onur Tan otururken, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan 11 yıldır dizinin senaristliğini yapıyor.
 
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kendi kanalı ve kendi gününde yine atv'de. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sozonun ilk bölümü ile 12 Eylül Perşembe akşamı yayınlandı.
 
12 Eylül Perşembe günü kendi saatinde ve kendi gününde ATV ekranlarında olacak Kurtlar Vadisi Pusu 11. yılında 196. bölümüyle izleyiciyle buluştu.
 
Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finalinde Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Kenan Çoban (Abdülhey), Ayşe Çiğdem Batur (Leyla Türkmen), Erhan Ufuk (Güllü), Hakan Boyav (Kara), Cahit Kayaoğlu (Cahit), İbrahim Gündoğan (Mete Aymar) ve Kuzey Vargın (İhtiyarlar Başkanı) gibi isimler rol aldı. Her kanal değişikliğinde rekor ücretlerle transfer edildiği konuşulan dizinin, yuvasına dönerken bölüm başına ne kadar paraya anlaştığıysa hala sır. 'Kurtlar Vadisi Irak' filminde Amerikalı oyuncular Billy Zane ve Gary Busey'i, 97'nci bölümündeyse Andy Garcia ile Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimleri oynamıştı.
 
10 yıl içinde onlarca usta oyuncunun ve yüzlerce figüranın öldüğü Kurtlar Vadisi dizisinde bugüne kadar Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Nihat Nikerel, Güven Hokna, Zafer Ergen, Gürkan Uygun, İstemi Betil, Vildan Atasever, Nefise Karatay, Tamer Yiğit, Ragıp Savaş, Tarık Ünlüoğlu, Seray Sever, Ali İpin gibi birçok ismin oynadığı karakterler gözlerini hayata yumdu.
 
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon, 196. bölümde ne oldu? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 196. bölüm: