BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96

Kuduz çocuğun son anları

Kuduz çocuğun son anları

Şanlıurfa'nın kolluca köyü'nde kuduz olduğu belirlenen bir köpeğin saldırısında yaralanan 8 yaşındaki hüseyin erçal, ısırıldıktan 40 gün sonra hayatını kaybetti.

Kuduz çocuğun son anları

Şanlıurfa'nın Kolluca Köyü'nde kuduz olduğu belirlenen bir köpeğin saldırısında yaralanan 8 yaşındaki Hüseyin Erçal, ısırıldıktan 40 gün sonra hayatını kaybetti.

Kuduz çocuğun son anları

Şenocak İlköğretim Okulu 1/B sınıf öğrencisi olan 8 yaşındaki Hüseyin Erçal'ın, tarım işçisi olan babası Halil Erçal, çalışmak için Mersin'de olması nedeniyle hastaneye götürülmedi. Dün akşam saatlerinde evde fenalaşan küçük Hüseyin Erçal, ailesi tarafından köylerine 2 kilometre mesafede bulunan Şenocak Köyü'ndeki Sağlık Ocağına götürüldü.

Kuduz çocuğun son anları

Burada doktor tarafından muayene edilen küçük Hüseyin'in durumu ağırlaşması üzerine Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alınan ve kuduz şüphesi saptanan Hüseyin Erçal, boş bir odaya alınarak uyutuldu. Ancak ilerleyen hastalığı nedeniyle birkaç saat sonra kaldığı odada hayatını kaybetti.

Kuduz çocuğun son anları

40 gün sonra tedavi için hastaneye getirilen ve boş bir odada bekletilen Hüseyin Erçal, ölmeden bir kaç saat önce yakınları tarafından cep telefonuyla görüntülendi.