BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.389,53
HABER /  GÜNCEL

Kraliçe Sisi'den darbeci Sisi'ye mektup!

28 Şubat sürecinin figürlerinden 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, darbeci Sisi'ye mektup yazarak akıl verdi.

Abone ol

DYP Genel Başkan Danışmanı ve Azınlıklar ve Sosyal Projelerden sorumlu Başkanı Seyhan Soylu Mısır'da darbe yapan General El Sisi'ye mektup yazdı.

İşte Haberx.com'da yayınlanan o mektup...

Mısır Silahlı Kuvvetleri Yüksek Konsey Başkanı Sn. Abdül Fettah Said Hüseyin Halil EL SİSİ,

SİSİ BİR NUMARAYI AÇIKLADI

Kamuoyunda ''Sisi'' lakabıyla tanınan Türkiye'nin ilk transseksüeli Seyhan Soylu, Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu'na bilgi verirken, 28 Şubat sürecinin öne çıkan isimlerinden Fadime Şahin, Müslüm Gündüz ve Ali Kalkancı'yı hiç tanımadığını söyledi. "Travestiler Kraliçesi Sisi" olarak tanınan Seyhan Soylu bir numarayı açıkladı.

HABERİN DEVAMI... 

Gönlüm isterdi ki, Kadim medeniyetin korunmasından sorumlu bir komutan olarak size, o güzel medeniyetleri koruduğunuz için teşekkür etmek.

Herkes işini yapmalı.

Biz politikacılar politika, askerler görevini.

Güzel Ülkem Askeri darbelerden çok çekti. Genç nesiller kayboldu. Hala darbe yasalarının sorunlarını yaşıyoruz.

Tank palet sesleri Ankara caddelerinde hoş bir melodi ritmi çalmadı. Asfalt ile arasına geleceğimizi aldı ve ezdi. Benliğine, yaratıcı tarafından kurgulanmış, özgürlük ve demokrasi Türk Ulusunu adeta Zümrüt-ü Anka yaptı.

Gezilmeyen GEZİ haykırışları bu nedenledir.

Sayın GENERAL;

Müslüman Kardeşler veya diğer adı ile İHVAN hareketi hoşunuza gitmiyor olabilir. Arap coğrafyasında ki bazı diktalarında hoşuna gitmiyor olabilir.

Önemli olan kişiler değil halktır.

MURSİ döneminde bir Galon petrol vermeyen Arap Sultanlar neden şimdi size yardım yarışında bulunuyorlar?

Mısır, ne Türkiye nede Dünya için ihmal edilecek sıradan bir ülke değildir.

Osmanlı Sultanlarının Taçlarının kırmızı yakutudur.

Bizler Mısır’ı Kavalalı Mehmet Paşa veya Osmanlı Sarayına gönderilen Hadım ağlardan değil, daha çok Osmanlı, yani ecdadımı Dünya var oldukça şerefi ile baki kılacak kutsal emanetlerin ve Hilafetin cömert bağışçısı olarak biliriz.

Mısır Musa’nın topraklarıdır.

Sayın SİSİ, bu satırların yazarı olan bendeniz de Türkiye’de SİSİ olarak tanınırım. Yani sizinle adaşız… Bende bir darbe mağduruyum. Darbelerin ne kadar kötü olduğunu bilirim. Bu nedenle size yazıyorum.

Tüm mazeretlerinizi geçersiz kılan gerçek, MURSİ bir seçilmiştir.

Seçilmiş biri olan MURSİ’ye, onuruna yakışan bir şekilde davranmanızı ve biran önce serbest bırakıp halka gidilmesini kardeş bir ulusun politikacısı olarak istiyorum.

Olaylara Mısır güneş tanrısı RA gözü ile değil, İnancımızın emri olan adalet gözü ile bakmanızı naçizane tavsiye diyorum.

Size düşen Adeviye Meydanı ile Tahrir meydanında ki halkı el ele tutuşturup, modern, demokrasiyi içselleştirmiş Mısır’a tarihteki muhteşem medeniyetini geri vermektir.

Mevcut durum, Arap coğrafyasında ki dikta, Tiranlaşmış sultanların eğreti yönetimlerine koltuk değneği olmaktan başka bir şey değildir.

Sayın SİSİ,

Sizin de bildiğiniz Demokrasi azınlıkların çoğunluğa karşı hak ve hukuklarının korunması amaçlı düşlerin işlevsel hale dönüşen mekanizmasıdır.

Salt çoğunluğu alan bir yürütme, sırf mühür onlarda diye biz iktidar olduk dememelidir. İktidarlar azınlıkların veya karşıt görüşlerin haklarını göz ardı eder, iktidarın kolluk vs. güçlerinin baskıcı rejim amaçlı kullanılması iktidarları “iktidarsız” duruma düşürür.

Sayın SİSİ;

Önümüzdeki günlerde Ülkenizi ziyaret etmeyi planlıyorum. Demokrasilerin azınlıkları, çoğunlukların tahakkümünden koruma rejimi olduğu evrensel ilkesi gereği, ülkenizde siz dâhil her kesimle görüşmek istiyorum. Arzum talimatınızla medeniyetlerin ve evrensel birliğin odak noktası Mısır’da en yakın zamanda MURSİ ve arkadaşlarının serbest kalmasını, seçim tarihinin belli olduğu, her kesimin seçim propagandalarını özgürce yaptığı bir Mısır görmek istiyorum. Bu bir rüya değil…

Ülkeniz farklılıkların kırıntılarından vücut bulmuş istisnayı topraklardır.

Müslüman kardeşler görüşme talebimizi olumlu karşıladı. Ülkenizdeki Kıptı ve diğer azınlıklar ile görüşme programlarımız devam ediyor.

Bu vesile ile zat-i âlinizden görüşme talep ediyorum.

Olurunuzu bekliyor, Musa’nın topraklarına kutsal Ramazan ayında barışın hâkim olmasını yüce güç Allah’tan niyaz ediyorum…

Seyhan SOYLU

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Danışmanı

Azınlıklar ve Sosyal Projelerden sorumlu Başkan