BIST 10.320
DOLAR 32,24
EURO 35,11
ALTIN 2.464,67
HABER /  GÜNCEL

Korkunç kocanın zulmüne bak!

Karısına önce zorla kokain verdi. Ardından da başından aşağı kaynar suyu boca etti. Kalktığını görünce suyu bir kez daha döktü.

Abone ol

Osmaniye'de, eşi tarafından uyuşturucuya alıştırıldıktan sonra çocuklarının gözü önünde kaynar su ile haşlanan 33 yaşındaki Hatice S., yaşadığı olayların korku filmlerinden farksız olduğunu söyledi.

Mimar Sinan Mahallesi'nde, 18 Ocakta, çocuklarının gözü önünde eşi Erdal S. (38) tarafından üzerine kaynar su dökülen ve Osmaniye Devlet Hastanesinde ikinci derece yanık teşhisiyle tedavisi devam eden Hatice S, firarda olan eşinin verebileceği zarara karşı jandarma tarafından korunuyor.

Tek kişilik odada kalan Hatice S, kendisini ziyaret eden Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek'e yaşadıklarını anlattı.[PAGE]

SÜREKLİ ŞİDDET GÖRÜYORDU

Hatice S, 14 yaşında kaçarak evlendiği, 6 çocuğunun babası Erdal S'nin, uyuşturucu bağımlısı olduğunu, sürekli tartıştıklarını ve şiddet gördüğünü söyledi.

Esrar satmak ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan eşinin arandığını, bu yüzden de kendisinin de onu ihbar edeceğinden şüphelendiğini belirten Hatice S, ''Beni sürekli kimseye bir şey söylememem için tehdit ediyordu'' dedi.[PAGE]

ÖNCE KOKAİN VERDİ, SONRA HAŞLADI

Olay günü kayınvalidesinin evinde olduğunu anlatan Hatice S, şöyle devam etti:

''En büyüğü 16, en küçüğü bir yaşında olan 6 çocuğum da yanımdaydı. Babaları bana işkence yaptıkça çocuklarım da acı çekiyor, ancak ellerinden bir şey gelmiyor, çaresiz izliyorlardı. Son 1.5 aydan beri beni kokain vererek uyutuyordu. Olay günü de beni 3 katlı evin çatısına çıkarıp atmak istedi, ancak direnince çevreden de görenler olur diye vazgeçip tekrar aşağıya indirdi. Bana tekrar zorla kokain verdi. Uyuşturucunun etkisiyle gücüm daha da azaldı, uyuklar hale geldim. Bu zayıflığımdan faydalanıp bu kez üzerime kaynar suyu döktü. İlkinde ayağa kalkınca ikinci kez yeniden döktü, hastaneye gitmeme de engel oldu.'' [PAGE]

2. DERECE YANIK İZ BIRAKACAK

Hatice S, en büyük kızı 16 yaşındaki Semiha'nın çığlıkları üzerine eve gelen komşularının kendisini hastaneye getirdiklerini söyledi.

Genç kadının tedavisini yapan Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Tolga Beydeş ise hastanın yüzü ve vücudundaki yanıkların 2. derecede olduğunu, tedavisi tamamlandıktan sonra iz kalabileceğini belirtti.

UYUŞTURUCU TEDAVİSİ GÖRECEK

Vali Zübeyir Kemelek, olayın herkesi çok üzdüğünü ifade ederek, ''Yeşil kartı bulunmayan Hatice S'ye kısa sürede kartı çıkartılacak. Annesi Urkiye K. ile engelli kızına da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca gerekli yardım yapılacak'' dedi.[PAGE]

Hatice S'ye moral veren Vali Kemelek, ''Eşinin yaptıkları yanına kalmayacak, merak etme, güvenlik güçlerimiz onu en kısa sürede yakalayarak adalete teslim edecektir'' diye konuştu.

Vali Kemelek, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Hatice S, annesi ve çocuklarına gerekli desteğin sağlanacağını ifade ederek, genç kadının yanık tedavisi tamamlandıktan sonra uyuşturucu tedavisi için Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine gönderileceğini kaydetti.

Bu arada, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, eşinin üzerine kaynar su döktükten sonra kaçan Erdal S'nin arandığını bildirdi.