BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,98
ALTIN 2.501,46
HABER /  GÜNCEL

Kopuz ailesinin en mutlu günü

Kopuz Ailesinin oğlu Gökhan Kopuz ve Saruhan Ailesi’nin kızı Sena Saruhan Küçüksu Kasrı’nda mutluluğa ‘evet’ dedi.

Abone ol

İş dünyasının önemli isimlerinden Sadık Ayhan Saruhan’ın kızı Sena Saruhan ve Hakan Kopuz’un oğlu Gökhan Kopuz’un hayatlarını birleştirdiği gece birçok değerli ismin katılımıyla gerçekleşti.

Tarihi Küçüksu Kasrı’nda iki ailenin en mutlu anlarından birini yaşadığı düğün töreninde nikah, gelinin dayısı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından kıyıldı. İki ailenin yakın dostlarının genç çifti yalnız bırakmadığı bu mutlu gecede yaklaşık 800 saygın isim yer aldı. Oldukça renkli geçen düğün davetine Müsiad Kandilli Kulübü Başkanı Onur Soysal, LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbul Servis Taşımacılar Birliği Başkanı Hakan Orduhan, gelinin dedesi Ali Rıza Demircan Hoca, Kopuzlar Vakfı ve Kopuz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Kopuz, İstanbul Borsa Odaları Başkanı Çamur Ali Kopuz, TGDF Başkanı Şemsi Kopuz başta olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.

Ayrıca düğüne önemli sebeplerden dolayı katılamayan düğün davetlisi İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil de çelenk göndererek genç çifte mutluluklar diledi. Düğün daveti havai fişek gösterileriyle başlayıp, Kuran-ı Kerim ziyafetiyle devam etti. İki ailenin de Karadenizli olması sebebi ile kemençe ve tulum ile horon tutularak son buldu.