BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Köprüyü felç eden intihar girişimi

Maddi sıkıntılar nedeniyle bunalına giren 52 yaşındaki Sultan Emek, köprüye çıktı. Sürücüler olan biteni izleyince trafik durma noktasına geldi.

Abone ol

Boğaziçi Köprüsü Ankara istikametine ilerleyen kurye Sultan Emek (52) motosikletini köprü üzerinde bıraktıktan sonra korkuluklara çıkarak intihar girişimine bulundu.

Yoldan geçen sürücülerin ihbar etmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri intihar girişiminde bulunan Emek'i ikna etmeye çalıştı.  

Emek'i ikna çalışması sürerken  köprüde duran polis araçları ve meraklı sürücüler nedeniyle uzun araç trafiği oluştu.

Trafik, Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişte durma noktasına geldi. Polislerin yaklaşık 1 saatlik ikna çabaları sonuç verdi ve intihar girişiminde bulunan Emek korkuluklardan indirildi. Polis aracına alınan Sultan Emek, Köprü Koruma Şube Müdürlüğüne götürüldü. Bu sırada köprüden geçerken Emek'i gören aynı şirkette çalışan bir kurye durumu şirket yetkililerine bildirdi. Bunun üzerine şirketin bir görevlisi olay yerine gelerek Emek'in motosikletini teslim aldı. Motosikleti teslim alana kişi, "Ben onun şefiyim. Ani bir sinir krizi sonucu çıkmış. Borçlarından dolayı, ticareti seven birisi" şeklinde konuştu.