BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Konyaspor'da 3 puanın sevinci var!

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, alınan 3 puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi!

Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, 2-1 kazandıkları İstanbul Güngörenspor maçıyla ilgili, çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

Özdemir, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, futbolseverlere pozisyon zenginliği olan bir 90 dakika izlettirdiklerini ancak yakaladıkları çok sayıda pozisyonu gole çeviremediklerini belirtti.

Geriye düştükleri maçtan 3 puanla ayrılmalarının sevindirici olduğunu ifade eden Özdemir, ''Takımın performansından memnunum. Performansımız böyle devam ederse daha iyi yerlerde olabiliriz. Sezon başındaki gelecekle ilgili planlarımızda bir değişiklik yok. Herkes gibi Konyaspor'un da iddialı olduğunu söyleyebilirim. İnşallah böyle devam ederiz. Çok önemli 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum'' diye konuştu.

İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu da takımda bir kan değişimi yaşandığını belirtti.

Güngören'in ligde kalması için ellerinden gelen bütün mücadeleyi göstereceklerini dile getiren Göksu, ''Konyaspor karşısında arzulu ve istekli bir mücadele ortaya koyduk. Bugün istenilen sonucu alamadık ama geleceğe umutla bakıyoruz'' dedi.

Göksu, ilerleyen haftalarda galibiyetle tanışacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.