BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  GÜNCEL

Komando Taburu ve Askerlik Şubesi'ne saldırı!

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde Komando Tabur Komutanlığı'na saldırı düzenlenirken Bitlis'te ise askerlik şubesi roketle vuruldu.

Abone ol

Siirt, Bitlis ve Nusaybin'de asker yine PKK ile çatıştı! Siirt ve Bitlis'teki saldırı sonrası, bölgede geniş çaplı araştırma başlatılırken Nusaybin'de ise hendek kazan PKK'lılarla polis arasında çatışma çıktı. Yaklaşık 2 saat süren çatışmada bir PKK'lı öldürüldü.

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde PKK'lıların Komando Tabur Komutanlığı'na otomatik silahlarla düzenlediği saldırıya askerler anında karşılık verdi. Çıkan çatışmanın ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.

Kurtalan İlçesi'nin Beykent Mahallesi karayolu üzerinde bulunan Komando Tabur Komutanlığı'na bugün saat 20.45 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin anında karşılık vermesiyle yaşanan çatışmanın ardından PKK'lılar kaçtı. Ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilen saldırının ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.

ASKERLİK ŞUBESİNE ROKETLİ SALDIRI

Bitlis'in Tatvan ilçesinde terör örgütü PKK, askerlik şubesine roketatarlı saldırıda bulundu, binada hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, teröristler Hidayet Mahallesi Lise Caddesi'ndeki Tatvan Askerlik Şubesi'ne roketatarlı saldırı gerçekleştirdi.

Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, binada hasar meydana geldi.

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle teröristler kaçtı.

NUSAYBİN'DE HENDEK ÇATIŞMASI! 1 PKK'LI ÖLDÜ

Nusaybin ilçesinde polise silahlı saldırıda bulunan 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgilere göre, Dicle ve Yenişehir Mahalleleri'nde ara sokaklara hendek kazarak güvenlik güçlerinin girişini engellemek isteyen gruba polis müdahalede bulundu.

Terör örgütü yandaşları Yavuz Selim Sokağı'nda polise uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda bir terörist yaralandı.

Olay yerine gelen ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan terörist yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.