BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,76
ALTIN 2.438,81
HABER /  GÜNCEL

Kocasının metresini uçurumdan aşağı attı!

Peru’nun Arequipa kentinde öfkeli bir kadın kocasının kendisini aldattığını öğrenince çılgına döndü.

Abone ol

Peru’nun Arequipa kentinde öfkeli bir kadın kocasının kendisini aldattığını öğrenince kocasının metresini 6 metrelik mesafeden aşağıya attı.

Güvenlik kameraları tarafından en be an kaydedilen görüntülerde Lisset Lupo Mamani adlı kadının kocası Renezo Saavedra’nın kendisini aldattığı 25 yaşındaki Sandra Bruna Morales ile tartıştığı görülüyor. Daha sonra Morales’i saçlarından tutarak sürüyen öfkeli kadın kocasının gözleri önünde kadını uçurumdan aşağıya atıyor. Olay sonrası aşağı düşen kadın hastaneye giden kadın olayı birkaç sıyrık ve morlukla atlatıyor. Yaşananlar sonrası açıklama yapan öfkeli kadın ise olay anını çok fazla hatırlamadığını ve bunu yaptığı için pişman olduğunu ifade etti. Kocasının kendisinden ayrılmak için dava açtığını da belirten Mamani 4 çocuğu ile ne yapacağını ise bilmediğini belirtti.

Görüntülerin yayınlanması sonrası yaşanan olay ülkede tartışma konusu olurken bazı kesimler ise bunun bir kurmaca olabileceğini ifade ettiler. Daha önce Brezilya’da kocasından araçta dayak yiyen kadın videosu oldukça ses getirmiş fakat daha sonradan araçtaki kadının dublör olduğu ve bunun bir televizyon kanalı için yapıldığı ortaya çıkmıştı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER