BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  DÜNYA

Kocası ormanlık alanda öldürdü

Gaziantep’te eşi ile kavga ederek Mersin’e gelen kadın, ormanlık alanda kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü. <br/>Alınan bilgiye g...

Abone ol

Gaziantep’te eşi ile kavga ederek Mersin’e gelen kadın, ormanlık alanda kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Alınan bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesine bağlı Çukurkeşlik köyü yolundaki ormanlık alanda meydana gelen olayda Mustafa Ç., eşi Aslı Ç.’yi (19) Mersin’de oturduğu yerden alarak ormanlık alana gitti. Burada eşine kızan Mustafa Ç., yanında getirdiği silahla Aslı Ç.’nin kafasına bir el ateş etti. Aslı Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Ç. ise 155’i arayarak karısını öldürdüğünü söyledi. Bunun ardından olay yerine giden polis ekipleri Mustafa Ç.’yi gözaltına alarak Osmaniye Polis Merkezi’ne getirdi. Olayın işlendiği yer jandarma bölgesinde olduğu için jandarma ekipleri ve 112 ekipleri de olay yerine çağrıldı. Aslı Ç.’nin cenazesi ise, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Sağlık kontrolünden geçirilen ve hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Ç., "Çekin çekin iyi çekin. Çünkü karımın ölümüne sebep olan insan utansın. Ben öldürmek için de vurmadım. Aldatıldım. Karımın beynini yıkadı kimse" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)