BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.433,15
HABER /  GÜNCEL

Kocaeli hava durumu yağmur vuracak!

Kocaeli hava durumu nasıl olacak meteoroloji 30 Eylül tahminlerini açıkladı. Bugün Kocaeli'de en yüksek sıcaklık 19 derece

Abone ol

Kocaeli hava durumu için meteorolojiden alarm geldi. Kocaeli'de sıcaklıklar düşüyor şiddetli yağış etkisini arttırarak devam edecek. Bugün Kocaeli'de en yüksek sıcaklık 19 derece en düşük sıcaklık ise 16 derece olacak. Güneş yeni haftaya kadar yüzünü göstermeyecek.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-09-30-at-9.18.41-am.png

METEOROLOJİDEN YENİ UYARI!

Daha önceki şiddetli yağış uyarımız (Uyarı No:289) doğrultusunda Marmara'nın doğusunda devam eden yağışların, son 6 saatte Sakarya'nın Ferizli ilçesinde metrekareye 125 kg, Sapanca ilçesinde 59 kg; Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 100 kg, Kartepe Kayak Merkezi'nde 161 kg civarına ulaştığı gözlemlenmiştir. Bölgede sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışın etkisini devam ettirmesi beklendiğinden, aşırı yağışın neden olacağı sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

hava-durumu-istanbul-3.jpg

KOCAELİ VE SAKARYA'YA DİKKAT!

Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Marmara'nın doğusunda devam eden yağışların son 6 saatte Sakarya'nın Ferizli ilçesinde metrekareye 125 kilogram, Sapanca ilçesinde 59 kilogram, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 100 kilogram ve Kartepe Kayak Merkezi'nde 161 kilogram civarına ulaştığının gözlemlendiği belirtildi.

Açıklamada, bölgede sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın etkisini devam ettirmesinin beklendiği ifade edilerek, aşırı yağışların neden olacağı "sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar" gibi olaylar nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.