BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Klasik otomobiller pistte ’’Zafer’’ turu attı

Yarım yüzyılı devirmiş klasik otomobiller, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul Park Formula 1 Tesisleri’nde Türk bayra...

Abone ol

Yarım yüzyılı devirmiş klasik otomobiller, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul Park Formula 1 Tesisleri’nde Türk bayraklarıyla zafer turu attı.
İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında renkli ve çok anlamlı bir organizasyona evsahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında yarım yüzyılı devirmiş otomobiller, kutlamalar kapsamında, İstanbul Park Formula 1 Tesisleri’nde Türk bayraklarıyla zafer turu attı.
Organizasyona İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ile İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Serkan Okay’ın yanı sıra İTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de katıldı.
İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Genel Sekreteri İlker Tayalı etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün burada İstanbul Park’ta Klasik Otomobilciler Deneği olarak İstanbul Ticaret Odası’nın önderliğinde 1920’den 1970’e kadar olan bir yelpaze de birbirinden güzel ve değerli klasik otomobille zafer geçidi yapıyoruz. Burada amaç geçmişe bir özlem ama gelecek ile de ilgili Formula 1’in tekrar gelmesinin de önemini vurgulamak istiyoruz” dedi.
(İHA)