BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  GÜNCEL

Kızını sevgilisiyle bastı canından oldu

Başkentte bir kişi, kendilerini uygunsuz halde yakalayan sevgilisinin annesini öldürdü.

Abone ol

Ankara'da bir kadın eve geldiğinde kızını yatakta bir erkekle yakalayınca olanlar oldu.

Pursaklar'da meydana gelen olayda, bir kuaförde çalışan Yasemin S. (37), işten erken çıkıp evine geldiğinde Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi kızının odasından sesler geldiğini duydu. Yasemin S., odaya girdiğinde kızı G.S. ile kızının sevgilisi olduğu öne sürülen Onur Ö'yü çıplak halde yatakta buldu. Yasemin S., kızına ve Onur Ö’e bağırmaya başladı. Bunun üzerine Onur Ö., Yasemin S. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu Onur Ö., kadının kafasına oklava ile vurdu. Talihsiz kadın, kafasına aldığı darbeyle olay yerinde hayatını kaybetti. Onur Ö. ve G.S., cesedi banyoya taşıdıktan sonra evden ayrıldı.

BANYODA DÜŞÜP KAFASINI ÇARPTIĞINI İDDİA ETTİ

Akşam saatlerinde eve gelen baba S.S., eşinin cansız bedenini banyoda bulunca durumu polise bildirdi. Sevgilisi annesini öldürürken kendisi de seyreden G.S., polis ekiplerinin eve geldiğini görünce hemen eve geldi. G.S., ilk ifadesinde annesinin banyoda düşerek kafasını çarptığı için öldüğünü iddia etti.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucunda G.S. ve Onur Ö. gözaltına aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Onur Ö., ifadesinde G.S. ile sevgili olduklarını belirterek, “Evlenmeyi planlıyorduk. Ancak annesi bizi görünce bağırmaya başladı. Hakaretler yağdırınca dayanamayıp vurdum. Ölünce de Gamze ile evden çıkıp ayrıldık” dedi.
Zanlılar adliyeye sevk edildi.

EŞİNİ ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE BIÇAKLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BÖYLE BABA OLMAZ OLSUN!

 Kadıköy'de, bir binanın kapıcılığını yapan şahıs, kendisini aldattığını düşündüğü 11 yıllık eşini çocuklarının gözleri önünde bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Zanlı ise gözaltına alındı.

Olay sabah saat 08.30 sıralarında 19 Mayıs Mahallesi Güneşli Sokak'taki bir binanın kapıcı dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 6 yıldır apartmanın hizmetlisi olarak çalışan Enver Ateş, Ataşehir'e temizlik işlerine giden eşini kendisini aldattığı şüphesiyle takibe aldı. Eşi Semra Ateş'i temizlik için gittiği evin otoparkında tanımadığı bir aracın içinde gören şahıs, evine döndü. Semra Ateş'in eve gelmesiyle nerede olduğunu soran şahıs, "İşe gittim ve minibüsle eve döndüm" cevabını alınca mutfaktan bıçağı alarak eşine saldırdı. Enver Ateş, Emir (10) ve Eren (9) isimli çocuklarının gözleri önünde eşini defalarca bıçakladı. Daha sonra polis ve ambulans ekiplerini arayan Ateşi, olay yerinde bekledi. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri Semra Ateş'i yerde kanlar içinde buldu. Yaralı kadın yapılan ilk müdahaleden sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eşi baygın halde ambulansa bindirilirken polis otosunda bekletilen Enver Ateş, daha sonra Bostancı Polis Merkezi'ne götürdü. Ateş'in karakoldaki ilk ifadesinde eşinin kendisini aldatmasından şüphelendiğini, bu yüzden çılgına dönerek bıçakladığını söylediği öğrenildi. Acil serviste tedavi altına alınan Semra Ateş'in durumunun ağır olduğu öğrenildi

Bu arada gözleri önünde anneleri bıçaklanan Emir ve Eren isimli çocuklar ise yakınları tarafından başka eve götürüldü. Olay anını anlatan apartman sakinlerinden Zühal G., "Çok iyi bir çift olarak biliyoruz. Bugüne kadar hiçbir kötü davranışlarını görmedik. Birbirlerini çok seviyorlardı. Şok olduk. Böyle bir şeyin yaşanması çok üzücü." diye konuştu. Apartman yöneticisi Metin O. ise çiftin sabah saatlerinde birlikte yürüdüklerini gördüğünü, aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Öte yandan çiftin sabah saatlerinde binadan çıkmaları ve tekrar binaya gelmeleri güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.