BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.435,76
GÜNCEL

Kızı olduğunu iddia etmişti! Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı

Hayatını kaybeden şampiyon sporcunun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davası nedeniyle, DNA örneği almak amacıyla Naim Süleymanoğlu'nun mezarı bugün açıldı.

GEÇTİĞİMİZ yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun, kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davasında, DNA örneği alınabilmesi için mezarı açıldı.

Süleymanoğlu'nun mezarını açma işlemi saat 11.30'da başladı. Mezar açma işleminde hakim, taraf avukatları da hazır bulunuyor. Mezar açma işlemi devam ediyor.

KIZI OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ Japon Sekai Mori, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu iddia etmişti.

MEZARI AÇILDI Mori'nin açtığı babalık davasında, DNA örneği alınabilmesi için Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı. Edirnekapı'da bulunan mezarlık polis tarafından güvenlik şeridiyle kapatıldı. Taraf avukatlarının da gelmesiyle açılan mezardan DNA testi için doku örnekleri alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

BABALIK DAVASI AÇILDI Sekai Mori'nin avukatları Hülya Aksakal ve Keiko Torigoe de mezarın açılmasını takip etmek için Edirnekapı'daydılar. Burada bir açıklama yapan Hülya Aksakal, "Adli Tıptan sonuçlar geldikten sonra gerçek ortaya çıkacaktır. Babalık davası açıldı. İddia bu. Babalık davalarında normaldir, fethi kabir yapılacak" dedi.

Sitene Ekle