BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kız öğrencinin elinde bomba patladı

Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi kampusü içindeki Ziya Gökalp Öğrenci Yurdu'nun kızların kaldığı bölümünün tuvaletinde bomba patladı.

Abone ol

Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi kampusü içindeki Ziya Gökalp Öğrenci Yurdu'nun kızların kaldığı bölümünün tuvaletinde bomba patladı. Aynı üniversitenin öğrencisi D.D, yaralandı. Polis, ilk incelemede el yapımı bombanın kız öğrencinin elinde patladığını belirledi.

Dicle Üniversitesi Kampusu içinde bulunan Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Ziya Gökalp Öğrenci Yurdu'nun kızların kaldığı bölümde dün akşam saat 18.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Yapılan araştırma sonunda patlamanın tuvalette meydana geldiği tespit edildi. Patlamaya neden olan el yapımı bombanın, ziraat fakültesinde öğrenci olduğu belirtilen D.D'nin elinde patladığını belirlendi.

KIZ YURDUNDAKİ PATLAMA İLE İLGİLİ POLİS SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Patlamada el ve kollarından yaralanan öğrenci D.D.'nin tedavisine, hastanede polis nezaretinde devam ediliyor. D.D.'nin patlamadan hemen sonra olayın zanlısı olduğu yönünde şüpheler yoğunlaştı. Ancak olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, genç kızın tuvalette bulunduğu sırada daha önce kişi ya da kişilerce yerleştirilen bombanın patlaması ihtimalini de araştırıyor.