BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.401,95

Kıvanç Tatlıtuğ: Hanım bekliyor

Kıvanç Tatlıtuğ: Hanım bekliyor

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Engin Günaydın'a, Pelin Karahan'dan Irmak Ünal'a kim nerede görüldü ne dedi? Kısa kısa magazin haberleri...

Kıvanç Tatlıtuğ: Hanım bekliyor

"HANIM BEKLİYOR" Cesur ve Güzel'in Cesur'u Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün arkadaşı Gökhan Uyan ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Aracın camını açarak muhabirlerle önce selam veren Tatlıtuğ daha sonra “Ailece kahvaltı yapacağız. Canımız simit çekti, biz de kahvaltı için simit aldık. Hanım bekliyor arkadaşlar, kolay gelsin” diyerek evinin yolunu tuttu. 33 yaşındaki Tatlıtuğ, 2016 Şubat ayında modacı Başak Dizer ile Paris'te dünyaevine girmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ: Hanım bekliyor

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU Survivor 2016 şampiyonu Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, önceki akşam eşi Serap Korkmaz ile Bebek’te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Eyüp Belediyesi’nde düzenlenen törenle evlenen çift, düğünü 3 Mart’ta Avcılar’da yapacaklarını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ: Hanım bekliyor

"ÇEKMENİZİ İSTEMİYORUM" Engin Günaydın, önceki gece Beyoğlu'nda bir mekanda görüntülendi. Günaydın, iki arkadaşıyla geç saatlere kadar eğlendi. Mekan çıkışı Günaydın'ın yanındaki kadınlardan biri muhabirlere, “Çekmenizi istemiyorum. Siz kim oluyorsunuz da beni çekiyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Günaydın, sakinleştirdiği arkadaşıyla birlikte taksiye binip evinin yolunu tuttu.

Kıvanç Tatlıtuğ: Hanım bekliyor

"DOĞUMA BİR AY KALDI" Karnı burnunda oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. İkinci çocuğuna hamile olan Pelin Karahan, doğuma 1 aydan daha az bir zaman kaldığını söyledi. Bebeği için son alışverişe çıktığını söyleyen güzel oyuncu, "Artık doğumu bekliyorum" dedi. Kendisinin ve bebeğinin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten Karahan, "Sanki ilk defa anne oluyormuş gibi heyecanlıyım" şeklinde konuştu.