BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur'dan kim elendi sızdı ismi açıklıyoruz

Kısmetse Olur'dan 27 Mart gecesi kim elendi sorusunun yanıtı yine sızdı. Kismetse Olur'da Ayça ve Batuhan ile ilgili de flaş gelişmeler yaşanacak. O gelişmeyi de sizlere açıklıyoruz.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Özge Çanlı olacak. Kısmetse Olur'da kavga eden Ayça Beğen ile Batuhan Cimilli ise önümüzdeki hafta söz yüzükleri takacaklar.

Kısmetse Olur evinde bu hafta eleme 27 Mart akşamı yapılacak. Eleme öncesinde eve veda eden isim yine internete düştü. Çekimleri bir hafta önden giden Kısmetse Olur programı bu yönüyle SMS sonuçları bakımından şaibe altında.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ? - YENİ HABER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur evinde bu hafta erkekler evinden Emre gelinler evinden ise Ayça birinci olacak. 10 bin liralık çeki Emre alacağı için elenen kişi gelinler evinden çıkacak. Bu isim de eve yeni giren Özge Çanlı olacak.

KISMETSE OLUR ÖZGE ÇANLI KİMDİR?

Hatırlanacağı gibi Özge Çanlı Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talipli olarak gelmişti. Bu durum Semih'ten ayrılan Nur ile ona ilanı aşkta bulunan ama karşılık alamayan Melis'i delirtmişti.

Yeni gelin adayı Özge Çanlı için Semih 'güzel hatun' yorumunda bulunmuş ama tanıma yoluna gitmemişti.

AYÇA BEĞEN ESKİ NİŞANLISI HALİL İLE GÖRÜŞÜYOR MU?

Kısmetse Olur evini ziyaret eden Melek , Ayça Beğen ile ilgili ifşaları ile ortalığı karıştırdı. Melek, Ayça ile eski nişanlısı Halil'in görüştüklerini öne sürdü. Bu durum ortalığı karıştırdı Ayça Beğen erkekler evine bastı. Batuhan Cimilli ile de 'Emre' yüzünden kavga eden Ayça, sinir krizi geçirdi.

Bütün bunlar elbetteki Kısmetse Olur evinin reytinglerini artırma oyunlarından biriydi. Ayça Beğen ve Batuhan Cimilli ayrılmayacağı gibi önümüzdeki hafta söz yüzükleri takacaklar.

KISMETSE OLUR MELEK NE SÖYLEDİ Kİ AYÇA ÇILDIRDI VİDEOSU