BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Kısmetse Olur'da şok eleme! Gökhan Sara elendi

Kısmetse Olur'un 27 Şubat 2017 Pazartesi günü yayınlanan bölümde beklenmedik olaylar yaşandı. Kısmetse Olur evinden Gökhan Sara elendi. Gökhan Sara neden elendi?

Kanal D'nin beğeni ile izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'da hafta olaylı başladı! Sunucu Seda Akgül'ün günün ilk saatlerinde gelinler evine gelmesi tüm adayları endişelendirdi. Herkes merak içinde neler olacağını bekliyordu. Seda Akgül, bir adayın Kısmetse Olur evinin kurallarına uymadığı için elendiğini açıkladı. Peki bu adaylardan hangisi Kısmetse olur evine veda etti?

Uzun ve endişeli bir bekleyişin ardından eve veda eden ismin Gökhan Sara olduğu açıklandı. Gökhan'ın isminin açıklanmasıyla gülümsemeye başlayan Sibel, artık onun da bu evde kalamayacağını belirterek programdan ayrılmak istediğini ifade etti. Seda Akgül, Sibel'in evden gitmesi yönünde olan kararına saygı duyarak onu uğurladı. 'Gökhan yoksa ben de yokum' diyen gelin adayı eşyalarını toplayarak Kısmetse Olur evine veda etti. İşte Kısmetse Olur evinde yaşananlar...

Sitene Ekle