BIST 9.543
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.486,48
MEDYA

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Altuğ Seçkiner kimdir?

Kısmetse Olur'un 27 Şubat 2017 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde eve giren yeni damat adayı Altuğ Seçkiner oldu. Altuğ Seçkiner kimdir? Kısmetse Olur Altuğ kaç yaşında?

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 27 Şubat 2017 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde eve giren yeni damat adayı Altuğ Seçkiner oldu. En son Elif dizisinde rol alan ve Kıbrıs’ta erkek güzelli seçilen Altuğ Seçkiner'in tanıdık bir oyuncu olması, evin yeni damat adayına olan ilgiyi arttırdı. Peki, Kısmetse Olur Altuğ Seçkiner kimdir, kaç yaşında?

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Altuğ Seçkiner, 1 Haziran 1982’de doğdu. Seçkiner; Arka Sokaklar, Nizama Adanmış Ruhlar, Adanalı, Yaprak Dökümü, Akasya Durağı, Farklı Boyut, Küçük Kadınlar, Kollama, Acı Hayat ve Kanıt gibi başarılı yapımların kadrosunda bulundu. Altuğ Seçkiner, Kıbrıs'ta da Erkek Güzeli seçilmiştir. En son Elif dizisinde Kenan karakterini canlandıran 34 yaşındaki Altuğ Seçkiner, eski aşkının unutamayan başarılı bir iş adamını yansıtıyordu.

Sitene Ekle