BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi Onur Yüksel kimdir?

Kısmetse Olur 23 Ekim 2016 gecesinde kim elendi belli oldu. Kısmetse Olur evinden elenen isim Suat olurken yeni gelen Onur Yüksel kimdir aslen nereli?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde eleme heyecanı vardı. 23 Ekim elemesinde Kısmetse Olur evine veda eden isim damatlar evinden çıktı.

Kısmetse Olur elemesinde erkekler evinden Suat, gelinler evinden ise Hazal eleme adayı oldu.

Bu hafta kutudan bir kişinin elenmesi yönünde karar çıktı. 10 bin lirayı alan gelinler evinden Didem olunca elenen isim erkekler evinden oldu. Suat Kısmetse OIur evine veda etti.

KISMETSE OLUR'DA BEKLENEN AYRILIKKısmetse Olur evinde reyting yapmayan Leyla Keskin geçen hafta elenen isim olmuştu. Leyla Keskin'in ardından onun yaşına uygun olan damat adayı Suat'ın elenmesi an meselesiydi. Beklendiği gibi oldu ve bu hafta orta yaştaki damat adayı Suat elendi.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN ONUR YÜKSEL KİMDİR?

KISMETSE OLUR'DA AYCAN - GÖKHAN AŞKI MI?

Kısmetse Olur evinde sürprizler de üstüste geldi. Semih ile Hazal'ın barışması eleme gecesinin sürprizi olurken Gökhan ve Aycan arasında da yeni gelişmeler var. Gökhan sonunda tercihini yaptı mı? Rabia mı Aycan mı?  Gökhan'ın 'Rabia ile barıştık' açıklamasının ardından Semih bombaları patlattı. Semih 'Gökhan Rabia'yı seviyor diğer adaylar umrunda değil' dedi.