BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Eser küfür mü etti Cansel şoku!

Kısmetse Olur evinin gözde çifti Eser ve Cansel Mehtap şakası yüzünden öyle bir kavga etti ki... Eser West'in sesi alınırken küfür ettiği düşünülen o anda Cansel vazoyu fırlattı.

Abone ol

Kısmetse Olur evi bu kez Murat ve Mehtap şakası yüzünden birbirine girdi. Şakaya Mehtap bozulurken asıl kavga ise ummadık bir çift arasında patladı.

Kısmetse Olur evindeki şakaya tepki vermek için Melis ve Cansel damatlar evini bastı. Cansel'in ağır eleştirilerine karşı Eser öyle bir patladı ki final şok görüntülerle bitti. 

ESER NE SÖYLEDİ Kİ CANSEL VAZO ATTI

Eser West'in sözlerine sinirlenen Cansel Çördük evi terkederken sözlüsü arkasından konuşmaya devam etti. O anda ses yayından alınırken Eser ne söylediyse Cansel çıldırdı ve vazoyu fırlattı.

ESER VE CANSEL AYRILDILAR MI?

Eser ve Cansel arasındaki kavga bu noktada bitmedi. Aradan geçen bir kaç saatin ardından özür dilemek için kızlar evine dönen Eser, yine kavga çıkardı. Cansel, Eser'in davranışı sebebiyle sinirlerine hakim olamayınca bakın neler yaşandı...

KISMETSE OLUR MEHTAP ŞAKASI

Kısmetse Olur evinde olay çıkaran ise erkeklerin Mehtap şakasıydı. Olaylara sebep olan Mehtap şakasını aşağıdaki videodan izmeyebilirsiniz.