BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.492,00
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Emre ve Hazal bombası! Adnan ifşası...

Kısmetse Olur son bölümünde Emre Ubeyli ile Hazal'ın ilişkisi resmen başladı. Emre ve Hazal Kısmetse Olur evinde sevgililik imzasını attı.

Abone ol

Kısmetse Olur son bölümünde Emre ve Hazal, sevgililik defterini imzalarken eski nişanlısı ile klip görüntüleri ortaya çıkan Ceyda Kırıcı , Adnan Kızıltaş tarafından terkedildi.

İkilinin sevgililik imzası için Kısmetse Olur gelinleri tören bile düzenledi. Emre Ubeyli de bunun için hazırlıklı gelmişti.

İşte Emre ve Hazal'ın sevgililik imzaları;

KISMETSE OLUR ADNAN CEYDA BİTTİ Mİ?

Kısmetse Olur evinin gözde damat adayı Adnan Kızıltaş çok seviyorum dediği Ceyda Kırıcı'yı defterden sildi.

İhanete uğramış gibi davranan Adnan Kızıltaş yeni gelen gelin adayından da ilgi görünce Ceyda'yla ilişkisini bitirme çabasına girdi. İşte Ceyda'nın alttan aldığı Adnan'ın da ilişkiyi bitirmek için her yolu denediği o görüşme;

CEYDA KIRICI ESKİ SEVGİLİSİ İLE KLİP GÖRÜNTÜLERİ

Adnan Kızıltaş ile Ceyda Kırıcı arasındaki ilişkiyi bitiren eski sevgilinin klip görüntüleri oldu. Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evinden elendikten sonra eski nişanlısının klibinde oynamış. Bu görüntüler ilk çıktığında ses etmeyen Adnan Kızıltaş, ikinci kez gündeme gelince hayli gürültü kopardı.

ADNAN KIZILTAŞ ESKİ SEVGİLİ VE ÇOCUK SIRRI İFŞA OLDU

Ceyda Kırıcı da Adnan Kızıltaş'ın eski sevgilisinden çocuk sahibi olduğunu ifşa etti. Adnan Kızıltaş'ın şimdiki tavrının büyük kısmının sebebi bu ifşa;