BIST 10.471
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.440,73
HABER /  SPOR

Kısa tatil Fenere yarar

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, kısa aranın takıma iyi geleceğini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, geçen sezon lige verilen uzun arada takımın temposunu yitirdiğini, bu yıl lige kısa bir ara verilmesinin kendilerine iyi geleceğini söyledi.

FB TV’ye açıklamalar yapan Uğur Boral, 2007’nin Fenerbahçe için başarılarla dolu mutlu bir yıl olduğunu belirterek, "Herkesi mutlu ettiğimizi düşünüyorum" dedi. Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’yı yenerek bir üst tura çıkmak istediklerini söyleyen Uğur, 2008 yılında da Türk halkına mutlu günler yaşatmak istediklerini dile getirdi.

Ligde kısa devre arasının Fenerbahçe için olumlu olduğunu savunan Uğur Boral, "Lige verilen aranın kısa olması takıma iyi gelecek. Geçen sezon lige uzun bir devre arası verilmişti. Bu uzun ara da bizim tempomuzu bozup, ikinci yarı başında kötü sonuçlar almamıza neden olmuştu. Bu yıl aranın kısa olması iyi gelecek. Sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe takımı çıkacak, iyi futbol oynayacak ve herkesi mutlu edecek" diye konuştu.

Uğur Boral, 2008’in tüm insanlık ve futbol ailesi için mutlu, huzurlu ve kardeşlik duygularıyla dolu bir yıl olması temennisinde de bulundu.