BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  MEDYA

Kırgın Çiçekler 90. bölüm fragmanı yayınlandı

Kırgın Çiçekler 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Kırgın Çiçekler'in 90. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçekler dün akşam yeni sezonuna başladı. Kırgın Çiçekler'in yeni bölüm fragmanında Serkan Serkan kanser olduğunu öğreniyor ve yıkılıyor. Kırgın Çiçekler 90. yeni bölümü ile 25 Eylül 2017 Pazartesi akşamı ATV'de...

Kırgın Çiçekler son bölümde neler yaşandı?

Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalışır. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, Üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaktadır. Feride, genç komiser Ali ile tanışarak, çocuk şube için danışmanlık yapar. Sadri, Meral'e dna testi yaptırmak için bütün hazırlığı tamamlar. Meral her şeyin ortaya çıkacağını anlayarak korku içinde kalırken, Zehra durumu kurtarmak için sinsi bir plan yapar.

Kırgın Çiçekler Oyuncuları

İpek Karapınar (FERİDE)

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Özgür Çevik (TOPRAK)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

Gökçe Akyıldız (SONGÜL)

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Aleyna Solaker (MERAL)

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

Biran Damla Yılmaz (EYLÜL)

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Hazar Motan (CEMRE)

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak (KADER)

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...