BIST 9.008
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,18
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk dizisi çalışanı kayboldu Elçin Sangu'dan mesaj var

Kiralık Aşk dizisi setinde çalışan 22 yaşındaki Emrah Çakır'dan 10 gündür haber alınamıyor.

Abone ol

Kiralık Aşk dizisi setinde çalışan 22 yaşındaki Emrah Çakır kayıplara karıştı. Bayramın birinci günü evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen gencin annesi gözyaşlarına boğularak oğlunun bulunmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, Ramazan Bayramı'nın ilk günü ağabeyinin aracını alarak Gebze’deki akrabalarının yanına giden Emrah Çakır geç saatlerde evinin bulunduğu Ümraniye'ye döndü.

HELALLLİK İSTEDİĞİ İDDİASI

Daha sonra Ümraniye’de bulunan bir otoparka ağabeyinin aracını bıraktıktan sonra kayıplara karışan Emrah Çakır’ın ailesinden helallik istediği öğrenildi.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ümraniye Dumlupınar Mahallesi Karadeniz Caddesi Timur Sokak'ta yaşayan gencin ailesi gözyaşları içinde oğullarından gelecek iyi bir haber bekliyor. Bir an önce oğlunun geri dönmesini isteyen Emrah Çakır’ın annesi Naime Çakır, gözyaşı dökerek oğlunun bulunması için yardım istedi.

Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu Elçin Sangu  Emrah Çakır'ın fotoğrafını sosyal medya sayfasında paylaşıp,
"Ekip arkadaşımız Emrah Çakır'a bir haftadır ulaşılamıyormuş. Görenlerin, duyanların 0535 739 44 82 / 0535 721 82 79 numaralı telefonlardan ailesine ulaşmaları rica olunur. Fotoğrafın altına yorum yapmak yerine lütfen olabildiğince paylaşıp yayalım..." notunu düştü.

GÖREN DUYAN VARSA BİZİ ARASIN

Duyarlı vatandaşlara seslenen Emrah Çakır’ın ağabeyi Ahmet Çakır, “Bayramın ilk günü Gebze’ye kız kardeşime gitmişler. Orada ben gideceğim demiş biraderin arabasını almış. Gebze’de akşam 6 buçuk gibi çıkmış aracı getirmiş Ümraniye’de otoparka bırakmış akşam saat 11.30’da. Duyarlı vatandaşlara sesleniyorum herkesin evladı var, çocuğu var gören, duyan olursa bizi arasınlar biz gidip alırız” dedi.

EVDEN GİDERKEN PARA ALMIŞ

Kardeşinin bir problemi olmadığını belirten ağabey Çakır, “Emrah’ın hiçbir sorunu yoktu. Alkolü yoktu, kumarı yoktu. Bayramın ilk gününden akşam 6 gibi kayıptır. Giderken yanında malzeme olarak bir şey götürmemiş ama bildiğimiz şey 4 bin 500 lira para almış evden. Bin lira üzerinde de kendinde para vardı. Yani 5 bin 500 lira para ile gitmiş.Hiçbir irtibata geçemedik sadece bildiğiz şey bayramın 3’üncü günü Ümraniye’de ATM’den para çekmiş” dedi.