BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 45. bölüm 2. fragmanı Fikret gitti işler karıştı

Kiralık Aşk son bölüm 45. 2 fragmanı yayınlandı heyecan dorukta. Kiralık Aşk 45. bölümde Fikret'in gitmesi işleri karıştırıyor. İstediğini elde eden Defne'yi ise yine bir sürpriz bekliyor. Kiralık Aşk 45. bölüm 2. fragmanı izleyin.

Abone ol

Kiralık Aşk 45. yeni bölüm fragmanları yine bomba gibi. Kiralık Aşk 45. bölüm 2. fragmanı yayılandı mı büyük heyecan başladı. Peki Kiralık Aşk 45. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk  son bölümde Fikret'in gitmesi işleri karıştırıyor ve aşk oyununun kazananı yine Defne oluyor. Aşkını kalbine gömüp giden Fikret'in planları ise boşa çıkıyor. Kiralık Aşk yeni bölümde ise aşk ateşi tekrar alevleniyor ve Defne-Ömer aşkı tam gaz devam ediyor. Kiralık Aşk 45. bölüm 1. fragmanı yayılandı gözler Kiralık Aşk 45. bölüm 2. fragmanında...

KİRALIK AŞK 45. BÖLÜM 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLEYİN

Kiralık Aşk son bölümüyle cuma akşamı Star TV ekranlarına geldi. Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk son bölümüne Defne ile Fikret'in oyunu damga vurdu. Defne'ye açık açık Ömer'e aşık olduğunu söyleyen Fikret'in planları boşa çıktı. Ömer, Fikret'in ilan-ı aşkına karşı Defne'ye olan aşkına sahip çıktı. Fikret'le Ömer arasında yaşananlara şahit olan Defne, Ömer'in kendisi hakkında söyledikleriyle mest oldu. 

Kiralık Aşk son bölüm

FİKRET ÖMER'E OLAN AŞKINI BÖYLE İLAN ETTİ!

Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanı ise Ömer Defne aşkında yaşanacakların ipuçlarını verecek. Kiralık Aşk 45. bölmü fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da.

Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı