BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

’Kimlik kartı’ olmayanlar kupa finaline alınmayacak

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, 22 Mayıs Çarşamba günü 19 Mayıs Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Tr...

Abone ol

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, 22 Mayıs Çarşamba günü 19 Mayıs Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde uygulanacak güvenlik tedbirlerini açıkladı.
Daha önce 18.30 olarak bildirilen kapı açılış saati güvenlik önlemleri nedeniyle 17.00’ye alınırken, bilet sahibi dışında üçüncü kişiler ile üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan kimliklerini yanında bulundurmayanların karşılaşmaya girmelerine izin verilmeyeceği açıklandı.
Stadyum içerisine madeni para, meşale, her türlü kesici, delici ve yanıcı malzeme ile alkollü olarak girişe izin verilmeyecek, güvenlik güçleri, gerektiğinde detektörlü cihazla üst araması yapacak. Stadyum alanına ise, sadece otopark kartı olan araçlar girebilecek. Sporseverler, 1 metrekareden küçük sopasız bayraklarıyla stada girebilecek, ancak pankartlar kabul edilmeyecek.
(İHA)