BIST 9.507
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.491,72
HABER /  GÜNCEL

Kimdir bu Michael Rubin! Erdoğan'a öyle kinli ki...

TÜRKİYE nefreti ve Erdoğan kini ile bilinen Michael Rubin kimdir ne iş yapar? Eski Pentagon görevlisi olan Michael Rubin iyi derece de Türkçe bilir. ABD NEO Con yazarlarından olan Michael Rubin karanlık ilişkileri ile bilinir.

Abone ol

Eski Pentagon görevlisi olan Michael Rubin, ABD derin devletinin adamlarından biri... İsrail sevdalısı olan Rubin, FETÖ'nün da sıkı destekçisi. Aslında Michael Rubin gibi adamların asıl sadakatleri farklı noktalaradır.

Ergenekon davaları döneminde FETÖ'nün lideri Gülen'i hedef alıyordu. Hatta elebaşını gladyo düşmanı bir figürmüş gibi gösteririyordu. Ancak 17 Aralık olunca bir anda FETO sevdalısı olup çıktı. 15 Temmuz darbe girişiminden aylar önce haberdar olan Michael Rubin, darbe başarısız olunca en çok üzülen kişiydi. O öfke ve hayal kırıklığı ile olsa gerek 15 Temmuz sonrasında twitter hesabından bir anda Türkçe mesajlar yazmaya başladı. Tabii bu mesajlar çoğunlukla tehdit ve hakaret dolu.

ERDOĞAN'A KARŞI ÇOK KİNLİ
Michael Rubin'in asıl hedefi ise hep Erdoğan oldu. Öyle bir kini var ki strateji yapmayı bile bir kenara bırakıp içindekileri ortaya döküyor. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti tek başına iktidara gelince ‘Erdoğan kazandı, yas tutmalıyız’ demesi de ondandı. En son Erdoğan'ı ABD ziyareti öncesi tehdit dahi etti. Twitter'ından Erdoğan'ın ABD'de alıkonabileceğini yazdı.

DARBEYİ ÖNCEDEN NASIL BİLİYORDU?
Michael Rubin'in Türkiye'deki FETÖ darbesinde parmağı olduğunu düşündürten 21 Mart 2016’daki yazısı oldu. Rubin, Türkiye için 3 Temmuz Mısır darbesi benzeri bir darbe müjdesi veriyor ve şöyle yazıyordu; ‘Yakında Türk ordusu, Sisi’nin Mısır’da yaptığının bir benzerini yapabilir’.