BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'nun ekibine genç kan

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin genç isimlerinden 33 yaşındaki Soner Anafarta'yı ''Danışman'' olarak atadı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Soner Anafarta'yı ''danışman'' olarak atadı.

Anafarta, 2001 yılı genel seçimlerinde CHP Adana Milletvekili Adayıydı. Kılıçdaroğlu'na PR, MPR, Görsel PR, İletişim, Algı, Reklam ve Propaganda alanında hizmet verecek olan Anafarta, parti tabanında sevilen bir isim.

SONER ANAFARTA KİMDİR?

gercekgundem'in haberine göre, İş hayatı boyunca çalıştığı alanlarda (PR, MPR, Görsel PR, İletişim, Algı, Reklam, Propaganda ) "patentli 3 buluşu" bulunan ve bu buluşları hayata geçirmiş olan Anafarta geçen sene uluslararası bir firmanın sektöründe "yılın en başarılı genç girişimcisi" adayı olarak gösterilmiştir. Genç yaşında tabanda yetişip başarılı bir siyasi geçmişi de olan Anafarta, bu yıl CHP'nin "Dev Çınar Yeni Filiz 90 yıldır Beraberiz" sloganıyla çizdiği 90.Yıl Logosunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber mimarı da olmuştur.

Anafarta, soyadından da aldığı sorumlulukla ilk önce uzun dönem temsilcilik ve ilçe yönetimlerinde yöneticilik yaparak CHP tabanının da terbiyesini almış biridir. Örgüt yöneticiliğinden sonra partisi tarafından 24. Dönem de "CHP Adana Milletvekili Adayı" yapılmıştır.